pub-1860989905298420 Обувките отразяват . . . | Рама

Обувките отразяват . . .

 


 Обувките отразяват личността на своя собственик, те показват отношението му към модата, чистотата и детайлите, обществения  му  статут.
Обувки с високи токове.Ако носите преди всичко  високи обувки вие сте жизнена и нестандартна, копнееща за внимание.Може да бъдете капризна и разглезена но винаги получавате това което искате.Вие сте уверена и сексапилна, но някой  ви приемат като глупава и повърхностна.

Ниски обувки тип  лодка. Любителките на тези обувки са симпатични и дружелюбни.Дълбоко в душата си са още деца.Опитвате се да изглеждате отворени, но  недопускате  всеки във вашия свят.Тези жени се съобразяват с модата и обичат да носят нови дрехи. Мили и внимателни мъжете ги възприемат като крехки създания, за които трябва да се грижат.

Жените които предпочитат боти и ботуши са ексцентрични.Не се доверяват на хората и предпочитат да правят всичко сами.В същото време са умни и чувствителни и често се тревожат за отношенията си с другите хора. Дразнят се от грубостта и неадекватното отношение.
Мокасини и обувки с връзки.Жените които предпочитат такива обувки  са сдържани и предпочитат да крият чувствата си дори когато душата им гори.Силно педантични не се сприятеляват лесно.Тези жени знаят какво искат и постигат целите си, без значение какво мислят хората около тях.

Спортни обувки, кецове. Тези жени обичат да пътуват и им е скучно  ако отседнат на едно и също място задълго. Обикновено са усмихнати и изобретателни, обичат да бъдат сред хора които ги обичат и уважават.


Обувки на платформи.Жените които обичат такива обувки са прями , уверени  и любвеобвилни.Въпреки това, когато става въпрос за вземане на решения, те са склонни да се колебаят.В отношенията си те търсят надежност и доверие.

А вие какви обувки предпочитате? 
Съгласни ли сте с твърденията в статията? Споделете...

Прочетете още:
                        Историята на кафето

                           Обувките отразяват . . .
                          Дънките, вечно модерни

                           Коя е родината на чая?  

                           Козметичните кремове . . .
                                                                                                                                                                                                       Мъжките навици показват ...

                           Какао

                           Кой е любимият ти цвят



                      

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИМА ЧОВЕК В СЕБЕ СИ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ОЧАКВА ОТ ДРУГИТЕ!

Followers