pub-1860989905298420 Връзката ни с парите | Рама

Връзката ни с парите

  ритуал за благоденствие

Някой хора имат проблеми с привличането на пари в живота си.Това се дължи на личните  блокажи, които  причиняват този проблем. Най-важното, което трябва да разберете за парите е, че те са енергия, те са живи.Мислете за тях като за Елементал, много мощен и важен. Това се дължи на спецификата на света, в който живеем. Парите ви позволяват да правите най-основни неща, да има къде да живеете, да имате дрехи на гърба си, да изразите твореца в себе си, да се храните всеки ден. Другото, което искам да разберете за парите е, че те не са зло. Някои хора ги свързват с негативни образи, но самите пари като цяло нямат нищо негативно в тях. Те съдържат всичко, те са творчество, те са прехрана, те са топли и искам вие да си разрешите да преживеете това.

За този ритуал ще ви трябват малко пари. Банкнотите са за предпочитане пред монетите. Поставете банкнотата между дланите си, спокойно да си почива между тях (не я стискайте). Нека изглежда все едно се молите, но ръцете ви просто да си почиват пред вас и да се чувствате комфортно. Докато правите упражнението да не молите за вещи. Забелязах, че има тенденция при някои хора, които щом се свържат или усетят, че започват да се свързват с парите, започват да молят за вещи и разни неща. От типа на „О, искам нова кола, искам нова работа, искам пари за храна.Не правете така.Мислете за парите сякаш се срещате или запознавате с нов приятел защото когато се сприятелявате с някого, вие не започвате веднага да му искате разни неща.Това, което ще направим е да се запознаем с енергията на парите. След това ще и разрешим да се изрази в нашето енергийно поле. Това е всичко, което сега ще направим.Така че дръжте парите между дланите си и изчистете ума си. Следващото е да почувстваме банкнотата. Просто я почувствайте. Чувствайте я между дланите си. Позволете и да бъде там. Ще усетите затопляне. Това е една чудесна топлина, идваща от парите.  Искам да им кажете „здравей” и да им кажете, че им разрешавате да се разкрият пред вас.След това просто слушайте.Изчистете ума си и слушайте.Вижте дали някакви картини или мисли ви се явяват и им позволете да се явят.Първия път, когато правих това упражнение, видях майка ми дърпаща банкнота от мен, по-точно издърпваща я от устата ми, завлече ме до банята и миейки устата ми, говореше колко са мръсни парите и как никога не трябва да слагам пари в устата си и, че винаги трябва да мия ръцете си след като съм пипала пари.Очевидно е, че това ме е шокирало и е причинило огромен блокаж, защото не можех да разреша на парите да присъстват в живота ми, нали не трябваше да ме докосват защото са мръсни. Всъщност бях доста изненадана от това видение, тоест аз напълно го бях забравила, Така че му благодарих и го освободих.               
  И вие, ако видите някакви такива негативни спомени, когато правите това упражнение – просто благодарете на картината, чувството, блокажа и ги пуснете. Затова са дошли, да ги освободите. Отне ми няколко седмици да работя с различни такива блокажи и чак тогава можех просто да седна и да позволя на парите да се разкрият пред мен.А следващия етап е да им разрешите да навлязат във вашето енергийно поле. Вашето енергийно поле е вашият живот, това сте вие, това е вашето тяло, това са вашите мисли, вашите емоции, вашата реалност. Те ще бъдат изключително щастливи да го направят, защото парите не харесват нищо повече от това да бъдат в изобилие във вашия живот. Това е единствения начин, по който те могат да се изразят – да бъдат в изобилие, да присъстват във всеки един аспект от живота ви.                                                                                                                                    Ето и самият ритуал  
Поставяте банкнота между дланите си, спокойно между тях (не я стискате). Нека изглежда все едно се молите, но ръцете ви просто да си почиват пред вас и да се чувствате комфортно. Позволявате на банкнотата да се затопли, нека дори да стане гореща. И разрешавате на тази топлина да расте, да ви обкръжи, да навлезе в живота ви. Поздравете я, прегърнете я.               
След като го направите, благодарете на Елементала на парите, че се е изразил напълно пред вас. Така че след като вече имате добра, позитивна обратна връзка от парите и сте им позволили да ви се разкрият напълно, поканите ги във вашия живот. Да дойдат в енергийното ви поле. Отворете очи (ако сте ги затворили по време на експеримента) и пуснете парите настрани.Този ритуал е необходимо да го правите един или два пъти на ден, за предпочитане след медитация.

Прочетете още:

                      Пожелай си нещо на новолуние

                              Да се предпазим от чуждата енергия

                     Полезни растения

                              Как да се справим с енергийни вампири
                                                                Ръката на Фатима
                            Нива на защита
                                                  Водата пречистващо средство



                                        

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИМА ЧОВЕК В СЕБЕ СИ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ОЧАКВА ОТ ДРУГИТЕ!

Followers