СМЕХОТЕРАПИЯСмехът активизира редица мозъчни процеси. Той повдига настроението.
Практикувайте това безплатно щастие колкото се може по-често, дори когато не ви е до смях, разтегнете устните си и се засмейте.Това постепенно ще прогони лошото ви настроение. Смехът отпуска клетките и стимулира отделянето на хормона на щастието.
Смехът е здраве.Редовният смях подсилва белите дробове и кръвообращението, имунната система е също облагодетелствана, тъй като се стимулира образуването на антитела. Смехът е особено полезен за психиката. Хората, които често се смеят,страдат рядко от стрес, неврози и страхови синдроми.
Хуморът е най-добрият начин за разведряване на напрегнати ситуации.
         Вижте още ХУМОР,ВИЦОВЕ,ШЕГИ :

                                               ЗАБАВА
                                               УСМИХНА ЛИ СЕ ДНЕС?
                                                                       ИЗНЕНАДА
                                               случка край езерото
                                                                       ВРЕМЕ Е ЗА КУПОН
                                                                       2012 - НАДЕЖДА
                                                                      ДА СЕ ЗАСМЕЕМ, СМЕХЪТ Е ЗДРАВЕ

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers