ЦЕЛЕБНИ МЕСТА


Многобройни са природните богатства на нашата малка страна.Минерални извори, лечебна кал, магични места, чудотворни икони,които зареждат с енергия и лекуват.  
                                                               Древните народи са познавали  тяхната сила, прилагали са ги за укрепване на тялото и психиката, намирали са изход за своите болки. На тази страница може да прочетете за такива целебни места, които церят болести, помагат при безплодие, носят щастие в любовта и успех в начинанията.                                                                                                                                                
България е свещена, библейска земя от ранно християнско време и тук са се случили изключително много събития. Земята ни е свещена и осветена от светци и събития.
Посетете тези места, усетете целебната енергия,  намерете лек за болката си.Ако ние не прекъсваме връзката си с Бог, тогава ще можем да видим чудесата, с които той ни благославя!

                                                                   РУПИТЕ -загадъчни и мистериозни
                                                                   ПОМОРИЙСКИ МАНАСТИР с лечебен извор
                                                                   КРЪСТОВА ГОРА или българския Йерусалим
                                                                   АРБАНАСИ- чудотворни икони

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers