pub-1860989905298420 Талисман според зодията | Рама

Талисман според зодията



Телец-слон. Древните са смятали, че Слонът защитава от интригите и лошите погледи на недоброжелателите, и дарява мъдрост. В Индия е символ на ума,стабилизира положението на своя притежател в обществото, способства за натрупване на богатства, помага за разумните и интелигентни решения в бизнеса. Талисманът може да бъде плюшена играчка, статуетка от бронз, камък или дърво, но в никакъв случай от слонова кост. Вие очаквате благоприятна 
промяна ? Помислете за вашето желание при новолуние и прошепнете вашата молба на ухото на слончето. После го оставете през цялата нощ на това място, където сте разкрили желанието си. На следващия ден приберете талисмана на обичайното му място. Изпълнявайте този ритуал в края на преговори, отговорни срещи,
Близнаци-ключ. С него можете да отворите всички врати.В същото време той ще ви помогне да издържите на натиска на натрапници, ще успокои физическата или душевна болка. Носете своя талисман в чанта или в десен джоб. Когато сте в затруднение го подръжте в дясната ръка. Когато се почувствате неразположен, вземете ключа между дланите и ги разтъркайте, докато не усетите топлина. Вие искате да знаете обича ли ви скъп за вас човек ? Маркирайте едната страна на ключа с молив, преди да го закачите на конец над снимка на любимия човек или над лист, на който е изписано името му. Сутринта погледнете талисмана. Ако ключът се е обърнал - отговорът е "да". Ако е останал в същото положение - отговорът е отрицателен.
Рак- луна. Носи вдъхновение, любов и семейно благополучие. Луната изостря чувствителността и предразполага към нежност и отдаване. Носете в себе си сребърен медальон във вид на полумесец. Ако искате да защитите вашите деца или близки им направете медальон във форма на кръг от същия метал или монета, символизираща весела луна - за да намерят истински приятели. Вие очаквате вест от човек, който сте загубили от поглед? В петък, преди лягане поставете талисмана под възглавницата, скоро ще получите известие от него
Лъв- звезда. Звездата олицетворява редът и движението към успех. Звездата направлява вашата съдба и ви позволява да предвидите бъдещето, използвайки интуицията си. Талисмана  може да бъде от всякакъв прозрачен камък, късче янтар или кристално мънисто. Вие искате да получите отговор на жизнено-важен въпрос ? Вземете вашата звезда, когато се спусне нощта. Пригответе три листа хартия. На първия напишете "да", на втория - "не", на третия - "може би". След това ги разположете на масата, така че да не виждате текста върху тях. Затворете очи и попитайте вашия талисман, като го движите над листата. Отговорът на въпроса ви ще бъде на този лист, до който звездата се окаже най-близо
Дева-сова. Совата - символизира мъдростта и постоянството. Ако вие се безпокоите за нещо, изчакайте залеза на Слънцето и вземете глинено изображение на Совата или перо от тази птица в ръка - ситуацията със сигурност скоро ще се проясни. Вие искате да узнаете истинските чувства на любимия човек ? Вземете три карти - асо купа, седмица купа и седмица пика. Размесете ги. Докоснете своя талисман и произнесете: "Сово, освети моето сърце така, както луната осветява твоята нощ". Разбъркайте картите и изтеглете по избор една. Седмица-пика означава неприязън, Седмица-купа - безразличие, асо-купа - силни чувства.
Везни-сърце.Този талисман символизира жизнените сили, стремежа към познание и успех в разкриването на всевъзможни тайни. Носете го в себе си във вид на медальон или брошка. Материалът от който е направен е без значение. Вас ви вълнува пътуване на близък човек ? Ако е ваш роднина или сърдечен приятел, тръгвайки на път, може да му позволите да се докосне до вашето сърце. В деня на заминаване, сложете вашия талисман в неговата ръка и отвреме - навреме слагайте отгоре и своята длан. Никакви беди вече няма да заплашват вашият близък по време на пътуването.
Скорпион-жаба. Древните египтяни са смятали, че това земноводно същество символизира разума, плодородието и промяната. Наречена "водна жаба" тя покровителства бременните жени. Фигурката трябва да бъде направена от малахит или зелено стъкло. Докосвайте талисмана в момент на опасност или в минути на неутолими страсти.
Стрелец-бръмбар. Според древните египтяни той символизира възкресението или зараждането на нов живот. Обитателите на долината на Нил са правели фигурки на бръмбър от яспис. Това е емблемата на верността и дълголетието. Подобни талисмани ще ви придадат увереност в собствените сили. В случай на разправия и кавга - ще донесат примирение. Трябва да запомните, че бръмбърът няма да реши вашите проблеми, но и без помощ няма да ви остави. Вие планувате нова работа ? Поставете пред себе си бръмбъра и го помолете за помощ ,той ще ви помага винаги, когато вашите стремежи бъдат ясно начертани. —
Козирог – костенурка. Костенурката следва неотклонно своя път, без да се интересува от времето. За нея светът - това е тя самата. Твърдата черупка символизира небесния свод. В Япония на младоженците подаряват костенурка, като залог за здраво и многодетно семейство. Направете фигурка от пластелин или друг материал, изобразяваща костенурка, когато почувствате че губите самообладание и силите ви напускат. Не знаете защо любимият човек е охладнял...Напишете името му на лист хартия. Преди да си легнете, сложете на масата листа и върху него поставете костенурката,вашият любим човек ще бъде отново този, за когото сте мечтали.
Водолей –ангел, това е покровителят. Той изостря интуицията, дарява ви с интелигентност, далновидност, прозорливост.Разговаряйте с порцелановата или стъклена фигурка всеки ден. Помолете го за помощ, когато наистина имате нужда. Ангелът - това е прекрасният помощник за всичко, свързано с посланията - било то делова преписка, писма, телефонни разговори или нещо друго. Ако очаквате важно известие ,преди сън вземете своя покровител, сложете го на стол близо до вас или под възглавницата ,помолете го за добра новина.
Риби-раковина.Счита се, че огърлица от раковини предпазва от любовни неприятности, раковината дарява покой и радост. Тя подчертава вашето очарование и ви предпазва от клевети. Ако ви стане тъжно - поставете я на слънчевия сплит. Символ на сексуалността - раковината възпламенява желание. Ако вашият любим е недостатъчно страстен, вземете кичур коса или няколко косъма от него, положети ги във вашата раковина, залейте с подгрято лавандулово масло и оставете една нощ. На следващия ден ,той или тя ще кипят от страст.
Овен- златен предмет.Златото олицетворява познанието и съвършенството. В Египет  е символизирало дълголетие, за ацтеките е означавало завръщане на пролетта, а в Китай с него са приготвяли напитка за безсмъртие. Златният талисман помага на своя притежател да се концентрира, дава му физически и духовни сили, помага му да се справи със задължения, които е поел. В труден момент златният талисман трябва да се държи в ръка - бил той самородно злато, слитък, пръстен, бижу или монета. Той ви носи щастие и ви позволява да намерите изход от всяка една ситуация. Имате проблем, с който не можете да се справите ? Легнете удобно . Сложете талисмана си между веждите - на това място, което наричаме "третото око". След това формулирайте въпроса си. Продължавайте да лежите така, докато не се почувствате абсолютно отпуснати и успокоени дотолкова, че тревожните мисли да отстъпят на заден план. В следващите часове или няколко дни, вие ще се почувствате уверени и ще знаете как да решите проблема.



                                                       Кола според зодията

                                    Подарък според зодията

                                                   Работното място и зодията

                                    Дванайсетте тайнства на любовта

                                                    Раздяла според зодията


ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИМА ЧОВЕК В СЕБЕ СИ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ОЧАКВА ОТ ДРУГИТЕ!

Followers