pub-1860989905298420 Посланията на Луната в знаците | Рама

Посланията на Луната в знаците


Луна в Лъв.Време е за удоволствия и забавления, романтика и любов. Преобладават властни, силни, топли чувства. Възможност за финансови спекулации.
Луна в Дева .Хората отрезвяват, на преден план излизат  личните  проблеми. Практични занимания– почистване, ремонт,  плащане сметки, работа , пречистване на живота . Време за чистота , диета и здрав разум.
Луна във Везни.Настроението става мирно и хармонично, време е за компании.  Хората са склонни към сътрудничество и толерантност, мигове за събиране и споделяне. Условия за красота и естетика. Липсват сила, кураж и постоянство.
Луна в Скорпион.Атмосферата става нервна,замислена, изпълнена със страст .Желания за борба, победа или отмъщение.Настроението е войнствено, саркастично, сексуално изявено. Проблеми с финанси и собственост.
Луна в Стрелец.Време за подобрение.Хората се изпълват с надежда.Интерес към учение, образование, пътуване.Време за приключение, спорт, флирт и нови възможности.
Луна в Козирог.Хората стават сериозни, реалисти-подреждат, организират.Изпълняват се поети ангажименти, борят се с проблемите на живота. Настроението е спокойно, понякога мрачно.
Луна във Водолей.Изненади ,обрати, промени в плановете.Внезапни решения. Интерес към приятелството и общуването. Посещават се концерти, вечери, събрания.
Луна  в Риби. Действителността е илюзорна. Изникват тревоги, грижи  проблеми.Време подходящо повече за съзерцание, музика и поезия, отколкото активна дейност.
Луна в Овен. Започва да цари въодушевление, енергия, предприемчивост.Появява се нещо ново.Стремеж нещата да се подобрят, променят.Цари оптимизъм, доверие ,радост. Настроението е идеалистично и свободолюбиво.
Луна в Телец. Грижите са материални, земни свързани с пари.Хората стават разсъдливи и предпазливи.Тонът  е консервативен, стремеж към стабилност.
Луна в Близнаци.Засилва се общуването, обменят се идеи,новини или  клюки.Нови изживявания, флирт.Предприемат се пътувания.Умът е бърз и деен.Срещи с роднини и съседи.
Луна в Рак.Сега  хората търсят спокойствие в дома си и в себе си. Мисли около родители, семейство и стари връзки.Чувствата са дълбоки, понякога тъжни. Развихря се въображението и интуицията.



 

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИМА ЧОВЕК В СЕБЕ СИ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ОЧАКВА ОТ ДРУГИТЕ!

Followers