pub-1860989905298420 Пожелай си нещо на новолуние... | Рама

Пожелай си нещо на новолуние...

   

 Животът не се променя, докато не решим какво искаме и не изкажем нашето желание, за това то да се сбъдне.
Без мечта, осъзната цел и силно намерение животът прилича на кораб без кормило.
Желанието е повече от блян,то включва чувството, че това е правилно за нас и трябва да го приемем с цялото си сърце.Когато запишем това желание (което сме осъзнали и почувствали) и го декларираме в точния момент, то ще се сбъдне.
Един от тези вълшебни моменти е новолунието.То стимулира новите начинания в нашия живот.Открийте дните на новолунията в календара и ги използвайте за постигане на мечтите, които искате да се сбъднат!
Напишете списък с желания до осем часа от точния момент на новолунието.Изпълнете думите с чувство и образно си представете резултата.Желанията трябва да бъдат написани на ръка върху хартия(не с пишеща машина или компютър).
Желанията трябва да бъдат изказани ясно,с кратки изречения.Не: искам да си намеря нова работа и по-голямо заплащане, а- Желая да си намеря нова работа.Желая да изкарвам повече пари. 
Направете максимум десет пожелания, повече желания разсейват енергията.Все пак напишете повече от едно желание, за да активирате енергията.Най-добре е да се отправят няколко пожелания в една или две области.
Обмислете добре вашите желания, защото те сигурно ще се сбъднат!            
Ако се двуомите за някое желание, оставете го за друг път.Помислете преди да напишете желание, дали ако се сбъдне ще ви донесе радост.След като запишете желанието проверете какво чувствате отвътре, ако оставате спокойни,значи сте на права следа, ако изпитвате тревога изтрийте това желание.
По новолуние се вслушайте във вашата интуиция,на този ден ще ви дойдат идеите, които ще ви направят щастливи.Това е един необикновен ден!
Не правете пожелания за други хора.Намеренията ви могат да бъдат най-добри,но желанията за други хора не действат.
Какво да правя с моя списък с желания?Не е необходимо да правите нещо, поставете дата и го оставете настрана.Някой обичат да четат желанията си сутрин или вечер, други ти слагат под възглавницата или дюшека.Правете всичко, което ви кара да се чувствате добре.Почувствайте вашето желание, представяйте си резултата.Това което човек дълбоко чувства и ясно си представя се отпечатва върху подсъзнанието и по-късно се осъществява.
Вярвайте в себе си.Продължавайте да повтаряте желанията във вашия списък, докато започнат да се осъществяват.Напишете повече от едно желание в област, която е трудна и важна за вас.
Всички желания, които се повтарят през един продължителен период от време ще се сбъднат-освен ако ... желанието не е в конфликт с вашата съдба!Все пак, ако едно желание не се сбъдне, на негово място ще дойде нещо ново.
      Превърнете мечтите си в реалност!
             
             НОВОЛУНИЯ  2022
2 януари-20.35 часа
1 февруари - 7.49 часа
2 март - 19.38 часа
1 април - 9.27 часа
30април 23.30
30май - 14.32 часа
29 юни - 5.53 часа
28 юли - 20.55 часа
27август - 11.17часа
26 септември - 0.54 часа
25 октомври - 13.48 часа
24 ноември - 0.57 часа
23 декември - 12.18часа

Кога все пак желанията не се изпълняват?
- Когато имате съмнение и сте изпълнени с недоверие.
- Когато желанието ви е насочено към друг човек.
Запомнете: желанието ви трябва да засяга единствено самите вас! Не трябва да се опитвате да влияете на други хора, нищо няма да постигнете. Имате достъп само до своя собствен „файл“, до своята съдба. Помислете какво трябва да направите самите вие, за да се сбъдне желанието ви, което включва и други хора. Само по този начин можете да формулирате желанията си.

За тези, които все пак  искат да пишат своите желания:
Отделете си поне 15 мин. в усамотение и си назовете желанията. Визуализирайте ги възможно най-ярко и силно, почувствайте ги, изживейте ги! Наситете ги с цвят, звук и аромат! Най-важното е, да не забравите да се „видите“ и вас самите в този образ-желание, не само да го гледате на „екран“ като на филм, ами вие да сте главния актьор във филма. Ако това го направите достатъчно ярко и силно, и успеете да изживеете съответната хубава емоция, която би трябвало
да съпътства желанието ви,

Прочетете още: 

                 

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИМА ЧОВЕК В СЕБЕ СИ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ОЧАКВА ОТ ДРУГИТЕ!

Followers