ЛИМОНЪТ


Лимонът печели всеобщо признание като изключително здравословен плод , убиец на вредни бактерии, антиоксидант и антисептик. Лимоновата киселина улеснява изхвърлянето на токсини и подобрява дейността на бъбреците и черния дроб.
И така, една супена лъжица чист лимонов сок (не концентратите в бутилка) в чаша вода всяка сутрин. Какво може да причини това?
Институтът по науки за здравето в Балтимор и последното му откритие в медицината: Лимонът е чудотворен продукт, който убива клетките на рака. Той е около 10000 пъти по-силен от химиотерапията!
Но защо ние не знаем за това? Защото има лаборатории, заинтересувани от производството на синтетични версии, които да им носят огромни облаги...  Лимоновият сок е полезен в превенцията на болестта. Неговият вкус е приятен и не води до ужасните последици на химиотерапията. Колко много хора ще починат докато се държи тази дълбоко пазена тайна, която подлага на риск ползите на мултимилионерните огромни корпорации? Както знаете, лимоновото дърво е познато в негоните вариации като лимон и лайм. Вие може да ядете плодовете по различен начин: да ядете вътрешността на плода, да изстисквате сок, да приготвяте напитки, сорбети, сладкиши и т.н. Той е познат с многото си достойнства, но най-интересното от тях е ефектът, който провежда върху кистите и туморите. Това растение е доказано средство срещу всички типове рак. Някои казват, че е много полезен за всички варианти на рака. Смята се също, че е антибактериален спектър срещу бактериални инфекции и гъбички, ефективен срещу вътрешни паразити и червеи, той регулира кръвното налягане, което е много високо и е антидепресант, борейки стреса и нервните разстройства.
Източникът на тази информация е удивителен: Идва от един от най-големите производители на лекарства в света, и казва, че след повече от 20 лабораторни теста след 1970 г., резултатите от екстрактите показват, че: Лимонът унищожава зловредните клетки на 12 вида рак, включващи дебелото черво, гърдите, простатата, белите дробове и панкреаса... Съставките на лимона показват, че той е 10000 пъти по-добър от продукта Adriamycin, лекарство обикновено използвано за химиотерапия в света, забавящо растежа на раковите клетки.
И какво е още по-поразителното: Този вид терапия с екстракт от лимони само унищожава зловредните ракови клетки и не въздейства върху здравите клетки.

Природен антибиотик с чесън
 Ето една древна рецепта със чесън и лимони,която действа много силно противовирусно ,прочиства от токсини и
е полезна в зимните студени дни като противогрипно природно лечебно средство.Има много добри отзиви от хора,които са подобрили здравето си с нея.А сега самата рецепта - взимате 0.500гр.обелен чесън ,който се пасира с пасатор със сока от 1.200гр изцедени лимони,сместа се слага в буркан в хладилника и е готова за консумация след 4-5 дни.Пие се вечер по 1 супена лъжица в чаша вода,добавя се и в супи,леща,кисело мляко или с малко зехтин се маже на препечена филийка.Когато сте настинали и сте си вкъщи се пие по 3 пъти през деня,а през останалото време е хубаво да пиете чай от мащерка ,босилек ,живовлек и борови връхчета с мед.Желая ви Здраве и щастие и много усмивки.0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers