pub-1860989905298420 Ползите от джинджифила | Рама

Ползите от джинджифила



1. Намалява холестерола.
Скорошно проучване показва, че при пациенти, които консумират джинджифил редовно през определен период от време, се наблюдава значително понижение на холестерола им.

2. Противовъзпалителен ефект.
Много съвременни противовъзпалителни лекарства „опустошават” храносмилателната система. Докато джинджифил няма да доведе до същите проблеми, дори се използва за предотвратяване на язви.

3. При артрит.
Тъй като е успешно средство при на възпаление не е изненада, че една от ползите за здравето му е да се бори с артрит. В действителност много лекарствени методи за лечение на артрит съдържат сушени корени от джинджифил. Изследване показва, че при участниците, които са използвали джинджифил за лечение на артрит, има намаляване на болката и отока.

4. При рак.

 Ето  рецепта:
 - два по-големи корена джинджифил се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед...сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка.
 Да се ползва само НЕметална лъжица!
 Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни...
                                                          Виж още лимон срещу рак
                                    


5. При страх от летене със самолет или при возене в кола.
Страх ли ви да летите със самолет или ви прилошава в колата, тогава опитайте джинджифиловата бира. Освен, че е страхотна на вкус, има доказани качества.

6. Сутрешното гадене.
Помага за сутрешно гадене и при „морска болест”, използва се от бременни жени. В едно проучване, жените, които имат гадене сутрин приемат по един грам прах джинджифил в продължение на 4 дни.

7. Противогъбичен ефект.
Друга полза на джинджифила е да работа като анти-гъбично средство срещу различни видове гъбички, дори и срещу такива, които са станали резистентни на други анти-гъбични лечения.

Как може да намери място в ежедневната ви диета?! Някои хора го приемат под формата на капсули, а други обичат да пият чай от джинджифил, или да го добавят в яденета.

След празниците и обилните трапези тази вълшебна напитка ще ви помогне да пречистите тялото си ,да се изведат токсините и да се почувствате по -бодри , свежи и здрави.
Вълшебният корен джинджифил съдържа специално лечебно вещество ,което детоксикира организма и унищожава раковите клетки.Взимате от корена ,продава се по големите вериги магазини ,около 2-3 см отрязва от него и се настъргва на ситното ренде .Изсипва се в бутилка от 2 литра с вода по възможност изворна или сребърна - зарежда се със специален уред и се изстиска сока от 1 лимон.През деня се изпива и се зарежда за другият ден ,като предишният настърган корен може да се ползва още веднъж ,след това се изхвърля.Тази напитка не само пречиства от вируси ,бактерии и токсини ,но успешно действа при простуда и грип.
                 Рецепта:
Това е една проста и изключително ефективна рецепта. Половин лимон, нарязан на малки парченца (с кората), една чаена лъжица с прясно настърган джинджифил и една голяма, супена лъжица с чист, пчелен мед. Като хапвате това лекарство, по една лъжичка по време на първата половина на деня (а може и през целия) , зачервеното гърло се успокоява, тялото ни се затопля, получаваме едно сериозно количество с витамин C, ензими, пробиотици, магнезий, калий, калций, фосфор, желязо, както и анти-възпалителни съединения, наречени гингероли (съдържащи се в джинджифила). Това влияе благотворно на организма и не случайно джинджифилът  е основен  лечебен продукт - добавка в много от ястията в азиатската и индийска кухня.
                    Прочетете още:
                                              Лимонът

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИМА ЧОВЕК В СЕБЕ СИ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ОЧАКВА ОТ ДРУГИТЕ!

Followers