Откритие пазено в тайна

Американският автор Едуард Грифин, в своята книга “Свят без рак” описва истината за лечебните свойства на витамин В17. Авторът дава сведения за успешно излекувани пациенти болни от рак и научни обяснения за неговото действие и задава въпроса защо не е приет от ортодоксалната медицина за прилагане в борба с рака. Грифин разбира, че проблемът за въвеждане на витамин В17 от ортодоксалната медицина не е в науката, а в политиката на световния елит в областта на рака. Милиарди долари се изразходват всяка година за изследвания за лечение на рака, други пък се харчат за производство на химически лекарства за борба с болестта. Ако това не беше се прикрило, нямаше да натрупат огромните си печалби гигантската индустрия на фармацевтичните компании.
 В17 било обявено за лекарство против всички видове рак още преди 35 години.Учените са открили, че ако човек употребява често от този витамин, намалява риска да се разболее от рак.
 Фармацевтичните гиганти не потвърждават лечебните свойства на витамин В17  срещу рака, а също така и "работят" срещу продажбата на сурови кайсиеви и бадемови ядки.Тактиката включва разпространяването на слуха, че кайсиевите и бадемовите ядки съдържат цианиди (което е вярно) и че те могат да отровят тези, които ги консумират. Но истината е ,че никой не се е отровил от тях, дори и тези, които са ги яли в по-голямо количество.

 Витамин В17 се намира в плодовите костилки на кайсиите, в плода на ябълка, череши, нектарини и др. Редовната консумация на тези плодове е профилактика срещу това тежко заболяване на нашето време.
                  ВИЖ ОЩЕ - ЗАХАРТА Е ОТЛИЧНА СРЕДА ЗА РАКА

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers