pub-1860989905298420 Откритие пазено в тайна | Рама

Откритие пазено в тайна

Американският автор Едуард Грифин, в своята книга “Свят без рак” описва истината за лечебните свойства на витамин В17. Авторът дава сведения за успешно излекувани пациенти болни от рак и научни обяснения за неговото действие и задава въпроса защо не е приет от ортодоксалната медицина за прилагане в борба с рака. Грифин разбира, че проблемът за въвеждане на витамин В17 от ортодоксалната медицина не е в науката, а в политиката на световния елит в областта на рака. Милиарди долари се изразходват всяка година за изследвания за лечение на рака, други пък се харчат за производство на химически лекарства за борба с болестта. Ако това не беше се прикрило, нямаше да натрупат огромните си печалби гигантската индустрия на фармацевтичните компании.
 В17 било обявено за лекарство против всички видове рак още преди 35 години.Учените са открили, че ако човек употребява често от този витамин, намалява риска да се разболее от рак.
 Фармацевтичните гиганти не потвърждават лечебните свойства на витамин В17  срещу рака, а също така и "работят" срещу продажбата на сурови кайсиеви и бадемови ядки.Тактиката включва разпространяването на слуха, че кайсиевите и бадемовите ядки съдържат цианиди (което е вярно) и че те могат да отровят тези, които ги консумират. Но истината е ,че никой не се е отровил от тях, дори и тези, които са ги яли в по-голямо количество.

 Витамин В17 се намира в плодовите костилки на кайсиите, в плода на ябълка, череши, нектарини и др. Редовната консумация на тези плодове е профилактика срещу това тежко заболяване на нашето време.

                  ВИЖ ОЩЕ -
                                  Ходете за здраве!

                                           Захарта е отлична среда за рак

                                            Болка и депресия

                                             Време е за диета

                                             Вегитарианство

                                                   Анемия

                                          Множествена склероза - един невероятен изход

                                        Тайната на среброто

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИМА ЧОВЕК В СЕБЕ СИ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ОЧАКВА ОТ ДРУГИТЕ!

Followers