pub-1860989905298420 Захарта е гориво за рак. | Рама

Захарта е гориво за рак.

 Ракът вирее отлично в организъм, пълен с прости въглехидрати  и рафинирана захар, идваща от преработени  и сладки храни. Д-р Ото Варбург, (немски физиолог, водещ биохимик, доктор по медицина и носител на Нобелова награда и други здравни експерти още от 1920 година говорят за това как ракът обича захар. 
 Ако някой е болен от рак, най-доброто нещо, което може да направи – е да лиши това заболяване от любимата му храна – захарта.
Повечето хора могат лесно да премахнат очевидните храни, богати на рафинирана захар – торти, бонбони, бисквити и т.н. Проблемът е в  останалите продукти,  много пакетирани храни са пълни със захар, но това е много умело прикрита с етикети и опаковки. Продукти като "здравословно" кисело мляко, зърнени култури, пълнозърнест хляб и дори "нискокалорични" храни могат да съдържат големи количества захар. Ресторанти и  фирми за продукти и готови храни са "подправили" храната с високо съдържание на захар и сол, за да я направят по-вкусна 
Най-лесният начин да се премахне нежеланата рафинирана захар е да се спре да се купуват "готови за консумация" или предварително опаковани храни и поне временно да не се яде в ресторанти.
За да се справят хората с апетита към сладки, трябва се увеличат обемите с растителна храна и здрави протеини от животински произход (с изключение на червено месо) в техните диети.

ВИЖ ОЩЕ - СОДА БИКАРБОНАТ СРЕЩУ РАК
                                                     -ДИЕТА ПРИ РАК
                                                      -ДРУГО ОТКРИТИЕ ПАЗЕНО В ТАЙНА
                                                     - ЛИМОН СРЕЩУ РАК

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИМА ЧОВЕК В СЕБЕ СИ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ОЧАКВА ОТ ДРУГИТЕ!

Followers