Захарта е гориво за рак.

 Ракът вирее отлично в организъм, пълен с прости въглехидрати  и рафинирана захар, идваща от преработени  и сладки храни. Д-р Ото Варбург, (немски физиолог, водещ биохимик, доктор по медицина и носител на Нобелова награда и други здравни експерти още от 1920 година говорят за това как ракът обича захар, но е изненадващо, че много лекари не съобщават това на своите пациенти с рак. При елиминиране на захарта, ракът няма да се развива.
 Ако някой е болен от рак, най-доброто нещо, което може да направи – е да лиши това заболяване от любимата му храна – захар.
Повечето хора могат лесно да премахнат очевидните храни, богати на рафинирана захар – торти, бонбони, бисквити и т.н. Проблемът е в  останалите продукти,  много пакетирани храни са пълни със захар, но това е много умело прикрита с етикети и опаковки. Продукти като "здравословно" кисело мляко, зърнени култури, пълнозърнест хляб и дори "нискокалорични" храни могат да съдържат големи количества захар. Ресторанти и  фирми за продукти и готови храни са "подправили" храната с високо съдържание на захар и сол, за да я направят по-вкусна.  Дори и салатите са наситени със захар. 
Най-лесният начин да се премахне нежеланата рафинирана захар е да се спре да се купуват "готови за консумация" или предварително опаковани храни и поне временно да не се яде в ресторанти.
За да се справят хората с апетита към сладки, трябва се увеличат обемите с растителна храна и здрави протеини от животински произход (с изключение на червено месо) в техните диети.
Източник -naturalsociety.com/starving-cancer-death-removing-refined-sugar/#ixzz2c0tO2f00

                                ВИЖ ОЩЕ - СОДА БИКАРБОНАТ СРЕЩУ РАК
                                                     -ДИЕТА ПРИ РАК
                                                      -ДРУГО ОТКРИТИЕ ПАЗЕНО В ТАЙНА
                                                     - ЛИМОН СРЕЩУ РАК

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers