pub-1860989905298420 Могат ли мислите да лекуват? | Рама

Могат ли мислите да лекуват?


Могат ли мислите да лекуват? Възможно е е да сте си причинили болест поради начина си на мислене; каквото се случва в ума неизбежно се случва и в тялото.Такова нещо като психосоматика съществува, но след като на тялото му бъде причинена физическа вреда, да се опитвате да я отстраните само с мисли, може да бъде просто самозалъгване. Животът е ценен не поемайте този риск. Най-жестоката форма на изтезание е самоизтезанието. Докато се лекувате сами може да изпуснете болестта и лекарите да не могат да ви помогнат.                                  Ако имате заболяване е най-добре да си помогнете по всички възможни начини, ако тялото има необходимост от лекарства, операция и др., каквото е нужно трябва да бъде направено. Да се опитвате да отстраните болестта с мисли защото сте я причинили с ума си е много трудна работа. 

Какво да правите с мислите и ума си? Да поддържате ума си добронамерен към живота е определено ваша работа, умът ви трябва да работи за вас ,умът ви е ваш служител. Защо сте го превърнали в свой враг? Умът ви е такова силно и чудотворно нещо, а се е превърнало във ваш враг, защо? Това трябва да се попитате. Независимо дали имате заболяване или сте на път да придобиете такова,трябва да си зададете този въпрос. Защото да си причинявате и отстранявате болести с мисли не е забавно. Щом получите заболяване, то става постоянен ангажимент, докато не стигнете до опашките в болницата не осъзнавате колко е зле. Полезно е да ходите всеки месец болница, за да виждате какво се случва с човешките същества. Те просто всеки ден са създавали по-малко киселина-отрова в стомаха си. Така че дръжте ума си в изправност, той трябва да прави красиви неща за вас, не грозни. Как умът ви прави грозни неща?- Не можете да понасяте този,или онази,обидени сте на целия свят... ,ако развивате непоносимост, гняв, омраза това са отрови които пиете и очаквате някой друг да умре - животът не работи така. Ако умът ви работи в тази посока трябва да си вземете почивка от работа, семейство и т.н. … и да отидете на подходящо място за размисли. Направете нещо за тялото си, поправете ума си преди да сте се разболяли. Седнете на едно място и помислете какво можете да направите за себе си, защото трябва да правите нещо хубаво за себе си-трябва да се поддържате радостни. Щом живеете в този свят трябва да правите нещо хубаво за себе си и за хората около себе си. Който не прави нищо хубаво за себе си и хората около себе си всъщност няма право да се нарича Човек. Това е осъзнатост, може да не осъществите някакво Велико дело в света, но поне вървете внимателно по тази планета, може да не служите на целия свят, няма значение, но бъдете радостни. Ако вървите радостно по тази планета изведнъж ще видите че целият свят изглежда красив.Ще се изпълните с обич. Това е естествен процес, когато ходите радостни всичко което погледнете изглежда красиво, само това е нужно. Ако дишате, вървите, лежите, седите радостно ще промените света. Ако не можете да направите това всичко друго е само отрова. Само когато сте приятни в себе си чувствате приятно всичко около вас! Само когато сте радостни действате и цените живота около вас! Първата задача, първата и основна отговорност на едно човешко същество е да бъде радостно. Ако нещо лошо се промъкне в главата ви отстранете го! Никой не може да понесе нещастие дълго време, не задържайте нещастието и лошите мисли в главата си, ще се разболеете!
Каквата и да е житейската ви ситуация, каквото и да се случва в живота ви ,дори да нямате дом в който да се приберете, погледнете красотата на живота,
вижте нещо хубаво! Не се опитвайте да отстраните с мисли болестта си, отстранете с мисли нещастието си! Ако отстраните с мисли нещастието си, положението ви ще се подобри!

                                              ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
                                                      ЗАКОНЪТ НА ПРИВЛИЧАНЕТО
                                                       УСПОКОЕНИЕ И ЩАСТИЕ
                                                       ХАРМОНИЯ
                                                       КАК ДА ЖИВЕЕМ

                                                       ТАЙНИТЕ НА ЩАСТЛИВИТЕ ЖЕНИ   
                                                       ЗА КЪДЕ БЪРЗАМЕ 
                                                           Чаша кафе
                                       

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИМА ЧОВЕК В СЕБЕ СИ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ОЧАКВА ОТ ДРУГИТЕ!

Followers