Лудостта по дънките


Вечно на мода денимът си остава цар в нашия гардероб. Носим го, като всекидневно ,но понякога и официално облекло. Дънковата мания е обхванала всички части на нашия тоалет – от панталони, якета, елеци,поли до бикини и бански. От деним се сътворяват всякакви аксесоари – от колани и  различни видове шапки до калъфи за мобилен телефон. Но дали можем да изберем подходящия панталон?
1.       Правите дънки са за пухкавичките.Панталонът трябва да е достатъчно дълъг, за да може да се носи с токчета, което издължава силуета.
2.       Дължина 7/8 е за дребничките. Стоят добре с малки токове.
3.       Леко разширени дънки – те са за слабите. По този начин ще подчертаете дългите си бедра и стройната фигура. Слабите могат да изберат смело и ниска талия.
4.       Ластични дънки. Те са подходящи за спортния тип момичета.С тях подчертават стегнатите си задни части и мускулестото тяло. Този вид дънки вървят с маратонки.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers