pub-1860989905298420 Козметичните кремове | Рама

Козметичните кремове



Козметичните кремове
от рекламите ни  обещават гладка, сияйна кожа без бръчки,
но като се погледнем в огледалото виждаме, че не получаваме такъв ефект. Това , което твърдят производителите, действително се съдържа в крема – както отделните активни съставки, така и действието на продукта като цяло; едно е ясно - нито един крем против бръчки няма да спре времето, затова не бива да чакаме чудеса.
Основният проблем на всяко козметично средство е, че основната функция на нашата кожа е да ни защитава от всичко , което идва отвън. Тя ни защитава от студа, горещината, мръсотията, вредните лъчения, микроорганизмите и за съжаление от действието на скъпо струващите анти-ейджинг средства. През епидермиса на нашата кожа нищо не минава току така. Трикът на всяко козметично средство е да преодолее съпротивата на външния слой на кожата, а гладкият и вид и сияйният и  тен зависят преди всичко от обезпечаването с течности.
Ако искате резултати, използвайте кремовете правилно.  При неправилна употреба няма да имате полза от скъпата козметика. Тя започва още преди намазването на крема. Почистете основно кожата, защото остатъците от грим, мръсотията и потта образуват допълнителен слой, който спира проникването на активните съставки. Като цяло действието на всеки крем ще бъде по-ефективно, ако кожата е предварително затоплена, добре кръвоснабдена и леко влажна- затова много дерматолози препоръчват добрите стари парни бани. Може да подсилите действието на геловете и лосионите посредством кратък масаж. За целта загребвайте от емулсията с върховете на пръстите и нанасяйте с кръгови масажни движения отдолу нагоре.Не разтягайте кожата, нанасяйте с потупване.
Прочетете още:
Историята на кафето

                           Обувките отразяват . . .
                          Дънките, вечно модерни

                           Коя е родината на чая?  

                           Козметичните кремове . . .
                                                                                                                                                                                                       Мъжките навици показват ...

                           Какао

                           Кой е любимият ти цвят



                      




ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИМА ЧОВЕК В СЕБЕ СИ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ОЧАКВА ОТ ДРУГИТЕ!

Followers