Мъжките навици


  

Какво може да разберете за мъжа по неговите навици и поведение.
     Телефонът.                                                                                                                                 
Ако звъни на мама преди да вземе решения, значи той не е намерил още своята самоличност. Това означава, че няма да бъде до тебе, когато наистина имаш нужда. Неговата подкрепа е неговата майка.

Мивката и чиниите. Оставя неизмити чиниите си. Такива мъже не са чисти и спретнати. Означава, че обичат да отлагат нещата.
 Тоалетната. Оставят капака на тоалетната чиния винаги отворена.Това е знак за борба за надмощие. 
 Кърпички. Бъркане в носа. Показва лошо възпитание и липса на социален етикет. Означава също и егоизъм, защото не мисли как действията му повлияват тези около него. 
Ноктите. Гризе си ноктите.Това поведение означава несигурност, нервност,неспособност за самоизява. 
Псува. Знак, че не разбира силата на думите, не съзнава, че наранява другите или зле разбрана мъжественост. 
 Отлагане. Протакането може да идва от мързел, а може да бъде и страх от провал.Човек, който непрестанно отлага не е целенасочен. 
Яде шумно. Освен липса на възпитание , показва, че иска да привлича вниманието към себе си, иска да го забелязват. 







0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.







Followers