pub-1860989905298420 Тайните на щастливите жени | Рама

Тайните на щастливите жени


       Тайните на щастливите жени
1.Изказвайте своите щастливи мисли.Нека дъщеря ви знае, колко страхотно се чувствате да прекарате деня си с нея.Похвалете се за неочаквания комплимент, който шефа ви е направил.Разкажете на приятелка за къмпинг пътуването си и новия си опит да опъвате палатка.Споделянето на щастливите моменти и спомени е ефективен начин за поддържане на радостта.
2.Изграждане на спомени, в които можете да се потапяте.Спомняйте си живи, конкретни събития и осъзнайте това, което ви носи радост. 
3.Гордейте се с добрите си постижения.Ако сте прекарали една година във фитнеса и сте стегнали вашата фигура, гордейте се с това, не всеки го прави.
4.Пренастройвайте сетивата си.Затворете очи и се насладете на парченцето шоколад върху езика си, напълнете дробовете си със солен морски въздух, послушайте смеха на децата си.В определени моменти изключете едни сетива а се съсредоточете върху други, уловете радостта на момента.
5.Сравнете с по-лошото.Помислете за това че нещата могат да бъдат и по-лоши.Просто обърнете внимание на слънчевото време и песента на птиците.
6.Насладете се на почивката.Слушайте музика със слушалки в полуосветена стая, потопете се в любим роман или се отдайте на любимото си хоби, откъснете се за малко от действителността.
7.Правете се на щастливи.Смейте се на глас на забавен филм, усмихвайте се на себе си, като минавате покрай огледало.Най-добрият начин да убиете радостта е като я потискате.
8.Избягвайте песимизма.Негативните мисли, взаимните обвинения и притеснения как ни приемат другите намаляват радостта.Не мислете, че нещата могат да бъдат и по-добри.Изберете позитивните мисли, изберете радостта.
9.Благодарете често.Култивирайте нагласа на благодарност. Като кажем благодаря на приятел, непознат или на вселената, това увеличава радостта ни.

                                            ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ :
                                                      ЗАКОНЪТ НА ПРИВЛИЧАНЕТО
                                                       УСПОКОЕНИЕ И ЩАСТИЕ
                                                       ХАРМОНИЯ
                                                       КАК ДА ЖИВЕЕМ

                                                       ТАЙНИТЕ НА ЩАСТЛИВИТЕ ЖЕНИ   
                                                       ЗА КЪДЕ БЪРЗАМЕ 
                                                      Чаша кафе
                                                       Може ли да се лекуваме с мисли?
                                       

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИМА ЧОВЕК В СЕБЕ СИ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ОЧАКВА ОТ ДРУГИТЕ!

Followers