pub-1860989905298420 Водата - пречистващо средство | Рама

Водата - пречистващо средство


Водата е символ на живота, тя притежава способността да ни изчиства от отрицателната енергия. Християни, евреи и мюсюлмани са използвали морската вода за изчистване от всички злини на земята. Прясната вода ни дава това от което се нуждаем, за да поддържаме живота на земята.Следователно баните които правим за отстраняване на отрицателни въздействия, трябва да съдържат вода и сол.
Християнската светена вода се състои от благословена вода и сол, за да държи неблагоприятните въздействия настрани от нас.Баните, предназначени да ни помогнат и поддържат, трябва да са с прясна вода.
  • Един хладен душ е отлично средство да се освободите от негативността и напрежението.Ако вземате душ след работа, грижите на деня ще бъдат отмити и ще отидат в земята, вие ще бъдете в добро настроение и ще намалите напрежението в своя домашен живот.
  • Ако чувствате урочасване от зли очи, вана с лъжица морска сол във водата, е полезна за всякакви слаби отрицателни вибрации. Потапяйте се и се поливайте с водата десетина минути.След това се подсушете и се помолете за защита.Молитвата е ефикасна противоотрова и защита против уроки. 
  • Любовна баня с бял равнец.Използват се листа от бял равнец израснал в района в който живеете, може да го отгледате в градината си или на прозореца, защото листата трябва да се откъснат веднага когато започне  фазата на новолунието. Пресните листа трябва да се сложат в стъклен буркан с винт. Отмерете една чаша листа, залейте ги с вода и затворете буркана, оставете го една седмица в хладилника.За банята използвайте само водата, без листата.Направете банята в петък преди обяд.Останете във ваната 6, 8 минути и се потопете 6 пъти.Молете се за човек който ще ви обича.Бъдете внимателни за това за което се молите, защото сигурно ще го получите. 
  • Когато даден дом се пръска със светена вода,тя ще озари вибрациите в него.Може да се използва за ежедневен ритуал за благословия,  при който човек благославя себе си със светена вода.Може да носите със себе си мускал със светена вода, като талисман за отблъскване на негативни въздействия
  • Морската вода притежава свойството да поглъща отрицателните вибрации.Затова като се изкъпем в морето ни олеква и се чувстваме добре.Морската вода може да се използва по различни начини.Може да забършете стените в къщи с нея, с гъба потопена в морска вода.Стаята ще светне. Избършете мебелите с влажна гъба, това е особено полезно, ако си купите използвани мебели. Добавете чаша с морска вода в кофа и с този разтвор измийте пода, когато искате да отстраните неприятни настроения или следи от нежелани гости.                                                                                               Виж още:                                                                                     Как да укрепим връзката ни с парите

                             Зли очи или нещо против уроки

                                  Пожелай си нещо на новолуние

                                  да се предпазим от чуждата енергия

                         Полезни растения

                                  Как да се справим с енергийни вампири
                                                                    Ръката на Фатима
                                Нива на защита
                                                      
                                          
                                                    

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИМА ЧОВЕК В СЕБЕ СИ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ОЧАКВА ОТ ДРУГИТЕ!

Followers