Водата

 Водата-основното средство 

Водата е символ на живота, тя притежава способността да ни изчиства от отрицателната енергия. Християни, евреи и мюсюлмани са използвали морската вода за изчистване от всички злини на земята. Прясната вода ни дава това от което се нуждаем, за да поддържаме живота на земята.Следователно баните които правим за отстраняване на отрицателни въздействия, трябва да съдържат вода и сол.
Християнската светена вода се състои от благословена вода и сол, за да държи неблагоприятните въздействия настрани от нас.Баните, предназначени да ни помогнат и поддържат, трябва да са с прясна вода.


 • Един хладен душ е отлично средство да се освободите от негативността и напрежението.Ако вземате душ след работа, грижите на деня ще бъдат отмити и ще отидат в земята, вие ще бъдете в добро настроение и ще намалите напрежението в своя домашен живот.
 • Ако чувствате урочасване от зли очи, вана с лъжица морска сол във водата, е полезна за всякакви слаби отрицателни вибрации. Потапяйте се и се поливайте с водата десетина минути.След това се подсушете и се помолете за защита.Молитвата е ефикасна противоотрова и защита против уроки. 
 • Любовна баня с бял равнец.Използват се листа от бял равнец израснал в района в който живеете, може да го отгледате в градината си или на прозореца, защото листата трябва да се откъснат веднага когато започне  фазата на новолунието. Пресните листа трябва да се сложат в стъклен буркан с винт. Отмерете една чаша листа, залейте ги с вода и затворете буркана, оставете го една седмица в хладилника.За банята използвайте само водата, без листата.Направете банята в петък преди обяд.Останете във ваната 6, 8 минути и се потопете 6 пъти.Молете се за човек който ще ви обича.Бъдете внимателни за това за което се молите, защото сигурно ще го получите. 
 • Когато даден дом се пръска със светена вода,тя ще озари вибрациите в него.Може да се използва за ежедневен ритуал за благословия,  при който човек благославя себе си със светена вода.Може да носите със себе си мускал със светена вода, като талисман за отблъскване на негативни въздействия
 • Морската вода притежава свойството да поглъща отрицателните вибрации.Затова като се изкъпем в морето ни олеква и се чувстваме добре.Морската вода може да се използва по различни начини.Може да забършете стените в къщи с нея, с гъба потопена в морска вода.Стаята ще светне. Избършете мебелите с влажна гъба, това е особено полезно, ако си купите използвани мебели. Добавете чаша с морска вода в кофа и с този разтвор измийте пода, когато искате да отстраните неприятни настроения или следи от нежелани гости.                                                                                                                                                                             ВИЖ ОЩЕ - ЕНЕРГИЙНО ИЗЧИСТВАНЕ                                             -ЗЛИ ОЧИ ИЛИ УРОКИ

2 коментара:

 • Мебели за баня says:
  вторник, април 08, 2014

  Само като чуя тази дума вода и вече започвам да ожаднявам, няма друго питие,което да бъде толкова вусно и така силно да му се наслаждаваме от водата,който каквото иска да си говори, водата е незаменима. Не знаех, че пресните листа трябва да се сложат в стъклен буркан с винт. Но всичко си има своите малки тайни за успех.Вярвам, че има нещо силно във светената вода и е доказано, че тази която е осветена никога не започва да мирише ако примерно ние самите сме си сипали в едно шише вода след време знаем как започва то да мирише.

 • Смесители says:
  понеделник, януари 12, 2015

  Сега за първи път чувам, че морската вода има свойствата да поглъща всичко отрицателно.Може би затова отивайки на море всички ние се чувстваме отпочинали и заредени само като го гледаме от плажа докато се печем.Това е невероятно, дори ми се ходи вече на море.Статията ви е доста интересна и образователна, надявам се пак да ни пишете.

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers