pub-1860989905298420 Детето и болестите | Рама

Детето и болестите

астрология
  Овен  
Чувствителни точки-лице,горна челюст,мозък,очи,мускули.За да възвърне силите си има нужда да поспи,възтановява се в тиха и спокойна обстановка.
  Телец  
Чувствителни точки-гърло,фаринксът,ларинксът,долна челюст,уши,слух,гласни струни,глас,щитовидна жлеза и малкиsт мозък.Добре е да го утешите с топла дума и да го приласкаете когато е болно.
                                           Близнаци  
Чувствителни точки-рамене,горни крайници,дихателен тракт,периферна нервна система.Да се избягват физическата и умствена преумора.Престоят на открито и отпускащото къпане преди лягане му действат добре.Държи да му обяснят от какво е болно и как ще го лекуват.
                                                 Рак 
Чувствителни точки-гръден кош,бюст,гръдна кост,дробове,диафрагма,стомах,храносмилателен апарат.Когато е болно детето Рак се нуждае от нежност,ласка,диета и почивка.
                                                 Лъв 
Чувствителни точки-сърце,аорта,артерии,гърбът и мускулите,гръбначни прешлени,гръбначен мозък. Важно е да го успокоявате, отказва да се лекува, не го насилвайте да се къпе постоянно , но не отстъпвайте на всичките му прищевки.
                                                Дева 
Чувствителни точки-коремна област,черва,апандисит,матка,симпатична нервна система. Детето е прекалено загрижено за здравето си,страхува се от лекари,и болести. Нужно му е балансирано здравословно хранене,за да избегне смущенията в храносмилането.
  Везни  
Чувствителни точки-бъбреци, надбъбречни жлези, кръст, вътрешни полови органи,венозна система.Да пие много течности и да не стои на течение, заради възможните проблеми с бъбреците.
  Скорпион  
Чувствителни точки-вътрешни полови органи,пикочни пътища,дебело черво,нос,обоняние,гърло.Детето Скорпион има нужда да се приучи към здравословен начин на живот и чисти храни както и да се отпуска.
  Стрелец  
Чувствителни точки-дихателна система,артерии,ханш,бедра,кръст,опашна кост,мускули на бедрата.Податливо на треска и кашлица.Карайте го да прави упражнения за укрепване на дихателната система.
  Козирог  
Чувствителни точки-кости,нокти,кожа,колене,стави и зъби.Детето Козирог обикновенно е с крехко здраве,но с възръста укрепва.Установено е че Козирозите живеят до дълбоки старини.
  Водолей  
Чувствителни точки-кръвообръщение,крака,мозъчни центрове,нервна система. Детето Водолей се нуждае от спокойствие. Осигурете му чисти и естествени храни.
  Риби  
Чувствителни точки-жлези,нервни възли,стъпала,лимфни пътища. Детето Риби се нуждае от мекота и спокойствие. Дихателните упражнения му се отразяват много добре.

                 Виж още:      Възпитание според зодията
                                                          Бащи и дъщери
                                                              Кола според зодията




ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИМА ЧОВЕК В СЕБЕ СИ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ОЧАКВА ОТ ДРУГИТЕ!

Followers