pub-1860989905298420 Правила за възпитание според зодията | Рама

Правила за възпитание според зодията


Овен 
Необходимо е да се действа със здрава ръка, авторитетно и без отстъпки.Да му се налага
 отпределена дисциплина. Трябва да се научи да уважава другите. Съветвайте го да мисли преди да действа, да не се излага на рискове , да си поставя цели и да поема отговорности.

Телец 
Необходимо е здраво,но гъвкаво ръководство, подтикване към промяна, помощ за разгръщане на творческите му заложби. Да се уважава спокойния му жизнен ритъм. Съветвайте го да не бъде толкова ревниво и стремящо се да притежава.
         Близнаци 
Необходимо е да го научите на последователност и старание, да му обясните важността на истината.Трябва да се научи да се съсредоточава. Съветвайте го да завършва започнатото, да не бърза и повече да се задълбочава.Да не разпръсква силите си и да мисли преди да говори.
Рак 
Необходимо е да не указвате натиск и да го карате да бърза, да го подкрепяте в борбата с трудностите, да получи сигурност. Трябва да твори конкретни неща. Съветвайте го да не стой безучастно, да владее емоциите си, да не разглежда всичко само свързано със него.
Лъв 
Необходимо е да избягвате деспотизъм и да не го критикувате в присъствие
на други хора. Да се държите с него искрено и прямо, да го научите на труд. Подкрепете го да развие творческите си заложби. Съветвайте го да не се поддава на горделивостта си и да не се показва толкова сигурно в себе си.
  Дева  
Необходимо е да вдъхвате смелост и сигурност, насърчавайте способността
му да служи и да бъде предано.Трябва да го подтиквате да решава само,
 съветвайте го да не иска всичко да е съвършено, да не се рови и вманиачава в подробностите. Да проявява повече въображение.
  Везни  
Необходимо е да бъдете справедливи, да се разговаря с него, да се обгражда с любов.Трябва да работи в общност. Съветвайте го да не бъде толкова безгрижно, да се научи на точност и да се бори с нерешителността си.
 Скорпион  
Необходимо е да го научите на умереност и положитетелно мислене, да не
 действате от позиция на силата. Трябва да изградите здрави нравствени устои.Съветвайте го да сдържа критичността си, да подхожда градивно към
нещата и да използва стремежа си да се налага за благородни цели.
  Стрелец  
Необходимо е да получава логични и конкретни обяснения.Трябва да
установите диалог с него, и да развивате чувството му за справедливост.Уважавайте стремежа му за независимост. Съветвайте го да не преувеличава положението, да не чертае нереални планове, да не прекалява с идеализма си,и да не прекалява в нищо.
  Козирог   
Необходимо е да му помогнете да изясни намеренията и амбициите си. Да го
 научите да вижда смешната страна на нещата,защото е склонно към черногледство.Трябва да го подтиквате да показва чувствата си. Съветвайте го да излиза на игра с приятели и да е по-умерено в желанието си.
  Водолей  
Необходимо е да не се възпитава прекалено строго, да му се дава възможност да обменя идеи.Трябва да го подтиквате към творчество и оригиналност.Съветвайте го да укротява ексцентризма си, да се приспособява в обществото..
 Риби 
Необходимо е да го насърчавате и да му вдъхвате смелост, да го карате да
поема отговорност за постъпките си.Трябва да го научите на старание и последователност.Съветвайте го да внимава в каква среда се движи. 

Още теми: Бащи и дъщери

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИМА ЧОВЕК В СЕБЕ СИ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ОЧАКВА ОТ ДРУГИТЕ!

Followers