pub-1860989905298420 Водолей-дързост и уникалност | Рама

Водолей-дързост и уникалност


 Той символизира свободата, равенството, демокрацията и уникалността. Това е знакът на бъдещето и глобалните промени. Свързва се още с приятелство и вежливост; ексцентричност, независимост, хуманитарни въпроси.
Една от основните черти на въздушния знак Водолейе свързана с информацията, която макар и невидима пътува през пространството и носи познание. Ето защо Водолеят се счита за призван да “тласка” човечеството напред във всички сфери на живота, и най-вече в науката, отговорностите пред обществото и изкуството.
Представителите на знака с поведението си непрекъснато  „предизвикват” света и хората около себе си, отстоявайки собствени правила, демонстрирайки нетрадиционно, дори провокативно държане, желание за непрекъснати промени, готовност да се поемат рискове без особено вълнение за последствията.
Те често шокират околните и са готови да се противопоставят на всичко, което другите правят само защото правилата са такива.
Водолеите отстояват личната си свобода както никой друг зодиакален знак. Те са бунтари, новатори, обществено ангажирани , готови да се борят за всяка кауза, в която вярват. Обожават промените и са в състояние да сменят рязко първоначалните си виждания, поради което околните често ги възприемат като непостоянни, твърде променливи, неустойчиви, дори ненадеждни.
Каквито и да изглеждат обаче, Водолеите са последователни, когато се отдадат на някаква кауза или интелектуален идеал. Ценят хората, които изповядват еднакви на техните възгледи, затова често са по-добри в приятелството, отколкото в любовта.
 Астрологията свързва Водолея с новите пътища за развитие, с дързостта да се напредва там, където малцина имат куража да вървят. Така чрез представителите на този зодиакален знак се осигуряват необходимите за всеки напредък на обществото хора, които “дърпат” всички останали напред и така “предпазват” общността от закостенялост, скованост и липса на адаптивност към непрекъснато променящите се условия.
Личността на типичния Водолей има силен интелект, оригинални и неочаквани идеи.Независимост на мисълта и действието. Общителен, отзивчив хуманен.Духовната им цел е да развият самоувереност.


ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИМА ЧОВЕК В СЕБЕ СИ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ОЧАКВА ОТ ДРУГИТЕ!

Followers