pub-1860989905298420 Луната и здравето | Рама

Луната и здравето

 

Как  влияе луната на здравословното ни състояние, като се движи по знаците на зодиака?

      Луна в Овен.
Влиянието е върху зоната на главата.Много хора получават главоболие.Опитайте да освободите дните на Овена от стрес и напрежение.Планирайте тези дни да са спокойни и разтоварени.
Луна в Телец
Влиянието е върху зоната на шията.Има опасност от възпаление на гърлото.Телецът действа върху челюсти, зъби, сливици, щитовидна жлеза, глас.
Не напрягайте гласа си в тези дни, може да прегракнете.Пазете ушите си от шум и въздушно течение.
Луна в Близнаци
Влиянието е върху раменния пояс.Гимнастиката в тази област е особено ползотворна. Дните в Близнаци влияят и върху белите дробоведихателните  упражнения са също много полезни в тези дни.
Луна в Рак
Използвайте дните на Рак, за да направите нещо добро за гърдите, черния дроб,жлъчката.През дните на рак не натоварвайте стомаха.Препоръчва се лека храна.
Луна в Лъв
Дните на Лъв влияят върху сърцето, кръвообращението и гърба. Избягвайте претоварването на сърцето в тези дни. Подстригвайте косата си, когато луната е в Лъв, така тя ще се заздрави и сгъсти.
Луна в Дева
Влиянието е върху храносмилателните органи.Да не се приемат тежки и мазни храни.Отлично действа чаят за пречистване на кръвта.
Луна във Везни
Влиянието е върху тазът, пикочния мехур и бъбреците.Тези органи в тези дни да бъдат на топло.Добре е да се пият много течности за промивка на бъбреците.Добре е да се прави гимнастика за областта на таза и ханша.
Луна в Скорпион
Влиянието е върху половите органи и пикочопроводът.Простудата в тези дни лесно води до възпаление на пикочния мехур и бъбреците.
През дните на Скорпион бъдещите майки да се пазят от напрежение и натоварване.
Луна в Стрелец
Стрелецът действа върху кръста, опашната кост, бедрата и ишиасния нерв. Добре действат масажите за отпускане на схванати мускули.Не предприемайте в тези дни дълги походи ако не сте тренирани.
Луна в Козирог
Влиянието е върху стави, кости, колена, кожа.Избягвайте натоварването на кости и колена.Избягвайте тежки планински походи и екскурзии, не прекалявайте със спорта. Добре действат в тези дни компресите и лечението на стави и кости.Тези дни са благоприятни за всякакъв вид грижа за кожата.
Луна във Водолей
Влиянието е върху подбедриците и глезенните стави. Който има разширени вени през тези дни да избягва дългото стоене на крака.Дългите разходки също изморяват краката в тези дни.Най-добре нанесете върху глезените венозен крем и вдигнете краката на високо.
Луна в Риби
Влиянието е върху стъпала, крака.Благоприятно време за масаж на ходилата, действа стимулиращо върху цялото тяло.
Всичко което поглъщате в тези дни от алкохола и никотина до медикаментите, действа по-интензивно, отколкото в другите дни.       
          Основните правила са:
всичко което правите за укрепване на онези органи съответстващи на зодикалния знак в който е Луната  в момента, има удвоено добро действие. 

Не правете хирургически намеси на органите които съответстват на знака в който се намира Луната в момента, операциите на съответните органи не са успешни в този момент. 
                       
              Виж още :      Лунни диети
                                       Кола според зодията

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИМА ЧОВЕК В СЕБЕ СИ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ОЧАКВА ОТ ДРУГИТЕ!

Followers