pub-1860989905298420 Личното ти име . . . | Рама

Личното ти име . . .

 




Името на човека не е случайна дума.То го отделя от  останалите хора и е носител на човешката индивидуалност.  Името показва някой основни качества на личността. Какво ни „говори” името според нумерологията





 Заменете буквите на името със съответните  числа от таблицата и след това редуцирайте до едноцифрено число.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
А
Б
В
Г
Д
Е
Ж
З
И
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ь
Ю
Я







Пример :        И В А Н =  9+3+1+5 = 18=  1+8 = 9 ,името Иван е под вибрацията на числото 9

                     

Име с вибрация 1
Показва самостоятелен, амбициозен, пробивен човек с ярка индивидуалност.Творческа личност с вкус към изява. Държат останалите да се съобразяват с тях, стремеж към лидерска позиция. Тежко преживяват критиката. Сърдечни, щедри, любвеобилни с много приятели. Обичат да демонстрират своите възможности. 
Гордост и импулсивност са отрицателните им черти. Изявяват се добре в ситуации и професии изискващи интелект, изобретателност, преодоляване на препятствия, поемане на риск. Повечето обичат лукса и модата и някой стават дизайнери или бижутери. 
 Примерни имена с вибрация 1 Георги,Андрея,Дарин,Венелин,Ценка,Владислав,Траяна,
Деян,Михаела,Йосиф,Маргарита, Юри,Кристиян,
 Десислава, Ангел, Камелия, Марио, Таня, Христо, Милена, Мартин,Поля,Валя, Илиана

Име с вибрация2 
Показва уравновесен,въздържан,чувствителен човек, със стремеж към хармония. Умеят да се приспособяват към всякакви условия. Правят много компромиси за да запазят собственото си спокойствие и удобство. Поддържат добри взаимоотношения с околните. Идеални за работа в екип, работят търпеливо и ненатрапчиво. Интуитивни ,добри психолози проявяват състрадание и се вживяват в проблемите на другите. Отрицателни черти- склонни са да подценяват личните си качества, често липса на амбиции. Умеят да общуват с хората и се изявяват добре в ситуации и професии свързани с психотерапия, грижи за деца, болни или възрастни.Представят се добре пред публика. Успешно се реализират в сферата на услугите.
 Лични имена под вибрация 2 Росица,Велизар,Дора,Галя,Даниел,Стела,Виктор,Светлана, Илиян,Виолета,Ирена,Краси,Явор, Цветелин, Любослав, Максим,Мартина,Сашка,Йорданка,Светльо,Станимира

Име под вибрация 3 
Показва интелигентен, всестранно развит, артистичен човек. Философ, търсач на истината. Жизнерадостен,весел, оптимист. С афинитет към образование, наука и изкуство. Не се страхуват от опасностите. Привличат ги риска, движението и промените, опознаването на чужди страни и култури. Не обичат да носят голяма отговорност. Отрицателни черти –прекомерен оптимизъм и безразсъдство. Изявяват се добре в професии като педагогика,журналистика, литература, драматургия. Право, химия, медицина. Спорт. Строителство и архитектура.Техника, транспорт. 
 Имена с вибрация 3 – Елена,Симеон,Ваня,Пенка,Влади,Мариян,Юлиана,Цветан,
Християн,Тони,Асен,Валери,Даниела,София,Михаил,Татяна,
Надежда,Калина,Илияна,Васко,Дарина,Диана,Искрен,
Цветелина

Име под вибрация 4 
Показва трудолюбив, търпелив, организиран и упорит човек.Издражлив, разумен, методичен. Избягват риска, консервативни, залагат на сигурното. Привързани към дом и семейство. Проявяват голяма настойчивост за реализация на набелязаните цели, независимо от усилията.Често се натоварват с непосилна работа и чуждо бреме. Изявяват се добре в ситуации и професии изискващи точност, подреденост и методичност – застраховане, охрана, съоражения за сигурност, техника, финамеханика. 
 Някой имена с вибрация 4- Юлиян,Цветана,Филип,Стефка,Петър,Орлин,Николина, Митко,Красен,Марияна,Кирил,Ива,Емил,Деница, 
Александър, Вероника,Ганчо,Венета,Ася

Име с вибрация 5 
Показва свободолюбив човек, който обича промените и пътуванията.Сменят жилища, работа,градове, ходят в други държави.За тях е важно разнообразието. Подвижни, непосредствени, дружелюбни, контактни с бърз и аналитичен ум. Поемат рискове, обичат да започват нещата, но често не ги довършват, понякога непостоянни.
Избират професии свързани със словото и комуникациите, преподаватели, журналисти, преводачи. Професии свързани с транспорта. Боравят добре с числата, умеят да си направят добре сметката, имат търговски нюх.Някой се насочват към търговия или счетоводство.
 Примерни имена с вибрация 5- Юлияна,Ясен,Цанка,Тихомир,Надя,Станислав,Розалина, Сашо,Роси,Ради,Светла,Наско,Румяна,Миглена, Огнян,  
Нели, Момчил, Кремена, Лъчезар, Йоана, Красимир, Дияна, Веселин, Александра

Име с вибрация 6 
Показва грижовен и отговорен човек, обича семейният уют и децата. Привлекателни с добри обноски и повишено чувство за справедливост и дълг.Не обичат раздорите, кавгите,споровете. Предпочитат мира и хармонията.Не вземат прибързани и категорични решения, търсят компромисни варианти. Колебанието, отстъпчивостта и протакането са отрицателните им страни.
Често са артистични и музикални,ценители на красотата и реда.Обикновено се насочват към артистични професии- музиканти, певци, артисти,художници,дизайн, фризьори,мода, право.Математика и преподаване. 
 Лични имена с вибрация 6 – Цветомир,Теодора,Валентин,Севда,Тончо,Магда,Орфей, Младен,Ина,Илия,Марта,Димо,Лили, Лиляна, Данаил, Красимира,Евгени,Зорница,Апостол,Елица,Глория, Владимир,Веселина,Ани 

Име с вибрация 7 
Показва потаен човек, обича да наблюдава, да се усамотява и анализира.Целенасочен, индивидуалист, с вкус към проучване и изследвания, конструиране.Талантлив. Предпочита тишината и спокойствието пред светската суета. Много директни в отношенията си, не се съобразяват с колективното мнение и си навличат неприятели.Реализират се в професии като медицина, психология,политология.Техника, компютърни специалисти, радио, телевизия. Икономика. Професии свързани с изкуствата.
Популярни имена с вибрация 7 – Цвета,Росен,Теменужка,Румен,Слави,Симона,Ники,Катя, Мирослав,Мария,Любомир,Емилия, Киро, Габриела,
 Дони, Васил, Боряна, Валентина, Борис,  Ахинора, Киро, Богомил,Алена,

Име с вибрация 8 
Показва трезво мислещ, волеви човек,прецизен в работата си. Енергични и издържливи разчитат преди всичко на себе си. Устойчиви и адаптивни, справят се със всякакви условия и обстоятелства.Уважават авторитета, властта и материалния успех. Гордостта, засиленото чувство за собственост и крайните емоционални състояния(обич или омраза,ревност) са отрицателните им черти.Реализират се успешно в професии изискващи управление и организация. Администрация, политика, бизнес, финанси. Други се изявяват, като съдии, търговци, предприемачи, ядрени физици, военни и професии свързани със земята. 
Някой имена с вибрация 8 – Константин,Юлия, Людмил,
Цеца, Пламен, Тодор, Радостин, Свилен, Петя, Никола,
 Мими, Йордан, Мила, Ивелин, Невена, Добрин,Мая,Веско,Бояна,Венцислав,Андрей, Мирослава

Име с вибрация 9 
Показва импулсивен, емоционален човек, с ярка индивидуалност и нестандартно мислене. Притежават чар и артистичност,търсят внимание и обич от околните. Имат амбиция и воля за реализация, трудностите ги мотивират. Притежават щедрост на духа, мъдрост, алтруизъм, жертват се за общочовешки идеали. Гневът, импулсивността и силното влияние от средата в която са попаднали са отрицателните им черти. Обикновено се реализират в иженерни професии, медицина – хирургия, спорт, военни. Други се изявяват в сферата на изкуството. 
 Имена с вибрация 9 – Иван,Яна,Жоро,Фани,Светлозар,Людмила,Николай,Силвия, Алеко,Милен,Лора, Иво,Живко, Ивелина, Ели, Димитър, Анелия,Владо,Антон,Албена, Дамян,Ренета,Атанас

            Още нумерология

                       Кога да се оженя?


















ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИМА ЧОВЕК В СЕБЕ СИ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ОЧАКВА ОТ ДРУГИТЕ!

Followers