pub-1860989905298420 Кога да се оженя . . . | Рама

Кога да се оженя . . .

 


Според нумерологията човешкия живот има също четири сезона - пролет, лято,   есен, зима. За някой хора е добре да се оженят през своята пролет, а за други е по-добре да почакат до своето лято. Изчислете своите сезони и открийте, кога е вашето подходящо време за създаване на семейство.
1.Първо изчисление - продължителност на сезоните. Редуцирайте числата от рождената дата до едноцифрени числа и съберете. 
Пример: 23.6.1986= 5 от(2+3)+6+6 от (1+9+8+6)=17=1+7=8 От числото 36(използва се винаги числото 36) изваждаме полученото число и получаваме продължителността на първия сезон - пролет. 
Лятото и есента за всички са с продължителност 9 години, а следващите години след есента е периодът на зимата. В нашият пример сезоните са:
36 – 8 = 28 или пролет- от 0 до 28 години 
 28+9=37 лято от 28 до 37 год. 
 37+9=46 есен от 37 до 46 год.                                                                              зима над 46 години.
2.Второ изчислениевибрации на сезоните.
В нашият пример: 23. 6. 1986 – отново редуцираме числата до едноцифренни:      5    6    6
-вибрацията на пролетта е равна на сбора на деня и месеца на раждане (в примера 5+6=11, 1+1=2).
 -вибрацията на лятото е равна на сбора на редуцираните числа на деня и годината( в примера отново събираме 5+6=11,1+1=2). 
 -вибрацията на есента се получава като съберем числата на първи и втори сезон( в примера 2+2=4). 
 -вибрацията на зимата е равна на сбора на редуцираните числа на месеца и годината(в примера 6+6=12, 1+2=3, винаги редуцираме до едноцифренно число).
Да обобщим в нашия пример:
Сезон           Вибрация      Години 
Пролет              2                до 28 години 
Лято                  2                28 – 37 год. 
Есен                  4                37 – 46 год. 
Зима                  3                над 46 год. 

Какво показват вибрациите: 

Когато има вибрация 1 в сезона пролет, това показва, че човека съзрява и в този период не е готов да създаде семейство. Това е период за самоусъвършенстване, оформяне на характер,търсене на призвание и себеутвърждаване. Брак сключен в такъв период - сезон пролет под вибрация 1 е нещастен,обречен на провал. Нумерологията съветва да изчакате и да се ожените в другите си периоди, ако имате вибрация 1 в първи период. Вибрация 1 е подходяща за брак и професионална промяна в останалите сезони. 
 Вибрация 5 в сезона пролет е показател за непрекъснати промени.Отново не трябва да се бърза с брака, защото подходящия партньор се появява по-късно в живота. В останалите сезони вибрация 5 е подходяща за брак. 
 Вибрация 9 в първи сезон означава, че всяка мисъл и действие са изпълнени с прекалено много чувства и емоции, което води до бързо възникващи и приключващи връзки.Както и 5, така и 9 в сезона пролет са особено неподходящи за брак, ако следват сезони с вибрация 1. Вибрация 7 в първи сезон дава интелектуално и духовно израстване , но за създаване на брак изисква среща с духовна половинка, отново неподходящо за брак, особено ако следва сезон с вибрация 1. Вибрация 2 показва периоди в които се изисква такт, търпение, дипломация,  подчинение. 
Вибрация 3 е подходяща вибрация за брак във всички сезони. Вибрация 4 носи трудности и отговорности във всички сезони, в първи сезон не благоприятства хармоничен брак. Вибрация 6 е най-подходящата вибрация за създаване на семейство във всички сезони. 
Вибрация 8 има материална насоченост. Подходящо за брак. Възможен брак по сметка.
Нумерологията съветва, че за някой хора е по-добре да се оженят по-късно в живота си. Прибързаният брак, заради внезапни чувства и емоции или предразсъдаците на обществото и семейството, води до неподходящи връзки и нещастен брак. Създаването на щастливо семейство е сред най-големите предизвикателства на живота. То изисква да се избере съвместим партньор, с подобни ценности и цели и да се поддържа връзка изпълнена с подкрепа и любов.

Още нумерология: Каква ще бъде твоята година?
                                 Личното ти име ...
















ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИМА ЧОВЕК В СЕБЕ СИ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ОЧАКВА ОТ ДРУГИТЕ!

Followers