pub-1860989905298420 Зли очи или нещо против уроки | Рама

Зли очи или нещо против уроки


Духовната енергия от очите, когато са заредени със злоба, е това, което предизвиква  ефекта, който познаваме като уроки. От древни времена се знае,че очите са един мъжки, проникващ ,агресивен принцип, а ушите противоположно са женски възприемащ принцип. В източните култури хората избягвали похвалите, или подарявали нещо, което имат, но предизвиква възхищение, за да избегнат пораждането на завист и урочасване от зли очи.
Уроки възниква, когато човекът, който гледа е изпълнен със завист, ревност или чувство за собственост.
Симптомите са тъпа болка в главата, възможно е очите да сълзят, човекът чувства необичайно напрежение в тях. При по-сериозни случаи се появява притъпеност на мисловния процес, липса на енергия, умора, главоболие. Уроки е често срещано явление, може да се причинява дори от много близки хора.
Ритуали:
·         Бирена баня – във вана пълна с хладка вода, налейте един литър бира.Добавете една лъжичка готварска сол и разбъркайте по посока на часовниковата стрелка.Бирата и водата да се размесят напълно.Потопете се няколко пъти във ваната, след това седнете и се обливайте с водата. Ваната трае 5-6 минути. След това облечете хавлия и идете в спокойно помещение да се помолите. Много добра молитва е Псалом 22, но може да ползвате и други.
·         Символично почистване на ушите. Всекидневното почистване на ушите с памучен тампон напоен с кислородна вода предпазва или намалява урочасването.Освен това, тези, които прилагат  тази практика стават устойчиви на настинка.
·         Мускулното напрежение на раменете и врата прави човека уязвим за въздействие. Накиснете една чаена лъжичка босилек в етилов спирт. Разтривайте през деня врата и раменете с напоено парче памук.
·         За защита от уроки се използват муски, талисмани и амулети.В началото са се използвали за защита от на животните. Способността на талисманите да защитават , зависи  от вярата вплетена в него. Понякога талисманите се губят или се чупят. Тогава ги оставете, те са си свършили работата.

 Споделете други ритуали или собствен опит.

Виж още:
                          Как да укрепим връзката ни с парите

                      Пожелай си нещо на новолуние

                              да се предпазим от чуждата енергия

                     Полезни растения

                              Как да се справим с енергийни вампири
                                                                Ръката на Фатима
                            Нива на защита
                                                  Водата пречистващо средство









ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИМА ЧОВЕК В СЕБЕ СИ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ОЧАКВА ОТ ДРУГИТЕ!

Followers