pub-1860989905298420 Работното място и зодията | Рама

Работното място и зодията

астрология

В кабинета на Овена цари хаос.Това е нормално за него защото не се задържа много в офиса си.Украшенията по стените са минимални, тъй като овните не знаят кога отново ще се изнесат.Овенът винаги е на път към нещо по- голямо и по-хубаво.Бюрото обаче му е голямо, а столът е още по-голям. Столът за него е символ на престижа и силата.

Кабинетът на Телеца- обстановката е консервативна, но уютна.Цветовете са пастелни, атмосферата тиха.Снимката на семейството е на бюрото му.Посетителя е поканен да се чувства като у дома си. Сервира се чай или нещо друго.
Офисът на Близнака е обзаведен с високо технологична мебел,която може да се мести, защото близнака обича да се мести.Най-важният уред е телефона.Един телефон е недостатъчен за близнака. Посетителите влизат и излизат от офиса му със същото спокойствие с което посещават автобусна спирка.
Кабинетът на Рака е най- уютен.Тук няма нови неща, бюрото и стола са купени отдавна. Има много шкафове и рафтове.Стари папки, вестници,кутийки химикали,нищо не се изхвърля не се знае кога ще му потрябват.Посетителите се посрещат сърдечно.Ракът е винаги на работното си място но понякога не вдига телефона, защото не искат да го безпокоят.
Офисът на Лъва.Погледнете стола-великолепен е като трон. Бюрото е елегантно и добре излъскано.Тук всичко е елегантно и със стил.Има голямо огледало и добре обзаведено барче.Шампанското е задължително.
Кабинетът на Девата. Книги, класьори, папки всичко е внимателно подредено.Понякога ще видите и разхвърляни кабинети на Деви, но те са подредили всичко в своите глави.
Няма допълнително столове но ако се отбиете в кабинета на Девата, тя ще ви предложи стола си. Може да ви предложи и част от обяда си, ако обичате целина и сок от моркови.

Работното място на Везната
Всичко е избрано с вкус. На стената са окачени произведения на изкуството.За Везната офисът е не само място за красота, но има и стандарти за поведение и облекло.Везните не порицават директно, но превръщат немарливите в обект на жлъчни клюки. 
Кабинетът на Скорпиона
Светлината е приглушена, атмосферата мистична.Мебелите са класически в махагон или черен цвят.Работното място създава представа за сигурност.Обикновено е подредено, има приличен вид и няма нищо излишно.
Офисът и Стрелеца
Шансът да намерите вашите колеги от тази зодия на работното им място е минимален.Те все ходят някъде.Кабинетът му е просторен, мебелировката скромна.Може да има колекция от екзотични растения или сувенири от далечни страни.Може да видите карта на света и много туристически брошури.
Работното място на Козирога
Тук цари спартанска атмосфера,сериозен декор.В ъгъла има непробиваем сейф, на бюрото старомодна пишеща машина. Има много шкафове, с много папки.Не се знае кога тази информация ще му потрябва.
Офисът на Водолея
Вратата на кабинета стои отворена.Има много столове, които канят посетителите да седнат.Ще видите най-чудати приспособения от високите технологии.Някой електронни чудеса са изработени от самите тях.Тук всичко е пропито с ексцентричност и оригиналност.
Кабинетът на Рибата.Атмосферата е уютна, с дебел килим и добре заредено барче.Рибите обичат техническите приспособления и обичат да имат тайни скривалища.Пристрастени са към филмите затова обикновено има телевизор. Кажете нещо хубаво за картините на стената, нищо чудно сами да са ги рисували.


Споделете коя зодия сте и какво е вашето работно място!

                                Още астрология:
                                             Кола според зодията

                                                                       




ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИМА ЧОВЕК В СЕБЕ СИ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ОЧАКВА ОТ ДРУГИТЕ!

Followers