pub-1860989905298420 Овенът-новаторство и авантюризъм | Рама

Овенът-новаторство и авантюризъм

 



Овен е знакът на лидерството и инициативата. Действие, новаторство, авантюризъм. Агресивност, откритост, конкуренция.

Той дарява всички родени под неговия знак с чувство за цел, със способност за откриване на нови хоризонти, с порив за освобождение от ограниченията.
Овенът не се страхува от неизвестността. Той е смел инициаторпионер, който не познава страха. Готов е да премине и през най-тежките изпитания. Заради склонността си да застава винаги най-отпред, посрещайки всичко опасно и непознато,  жертвайки самия себе си!
Овенът е призван да търси и завоюва нови територии, на които да продължава изпълнението на духовната си задача – да бъде Пръв! За да може да каже:” Аз посях семената! Аз го направих! Аз бях!”.
 Овенът скача в огнените пламъци, заради всички останали, стъпва там където другите не смеят. За да го направи са необходими кураж и много вяра, които следва да бъдат уважавани от околните. Ето защо Овните дължат внимание и отношение само на онези в обкръжението си, които окуражават и подпомагат „божествената искра” в тях.
Животът е предизвикателство и само Овенът знае от опит, колко сериозно е то! Затова е важно да запази за себе си и дари на другите блясъка на усмивката си, дързостта, щедростта и самоотвержеността на сърцето си!
Овенът се стреми да победи, независимо кой или какво го е предизвикало.Битка, състезание, малък физически или словесен сблъсък това са нещата, които поддържат огъня на Овните. Овенът е оригинален и пламва от стремежа да бъде пръв.Тайно се страхува, че няма да бъде харесан или оценен.Какъвто и да е резултатът, той се приема като част от победоносния процес.Затова не обръща внимание на предупреждения за надвиснали катастрофи. Марс управлява зодиакалния знак на Овена, затова всеки роден под силното влияние на Овена, е склонен да търси предизвикателства,които да преодолява.Овенът е рицар, вдъхновение за приятелите си и побеждаващ герой за онеправданите!
Виж още:

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИМА ЧОВЕК В СЕБЕ СИ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ОЧАКВА ОТ ДРУГИТЕ!

Followers