Какво искат жените?


Мъжете вярват, че това са здрав секс и пари.
Това са нещата важни за себеутвърждението на мъжа, жените  просто са различни и за тях са важни други неща.
 Какво всъщност търсят жените?

·         РОМАНТИКА

 Мъжете разрешават въпроса с  букет за 8 март и  рождения ден.Жената интуитивно разбира чувствата на мъжа, които стоят зад романтичния жест. Жените  измерват жеста с емоцията, която долавят. Важи правилото, че няма значение какво се прави, а как се прави.Ако не правите нещо от сърце, по-добре не го правете изобщо.

·          ВНИМАНИЕ

Човек проявява внимание само към нещата, които са важни за него. Много мъже смятат женските занимания и интереси за глупости ,жената интуитивно усеща липсата на интерес. И тук важи- ако не правите нещо от сърце, по-добре не го правете.

·         ПАРИ

 Какво стои зад парите? Парите са символ на силата, на целеустремеността и на независимостта. Пари имат мъжете, стъпили на земята. Пари нямат мамините синчета, които очакват мама да се погрижи за тях във всяко отношение.
 Парите, които изкарват са по-важни за мъжете, отколкото за жените. Ако изкарвате толкова пари, колкото бихте искали, ще бъдете толкова уверени в себе си, че няма да има жена, която да ви устои – не заради парите, а заради личната ви сила.

·         РАЗМЕРЪТ

В центъра на мъжкия свят стои сексът и неговият орган – но това е така само за мъжа. В центъра на женския свят стоят чувствата, а не размерът  на половите органи. Съвет: Светът на жената не се върти около вашия пенис.

·         СЕКС

Мъжът има нужда от секс и това е единствената причина да търси общуване с жената. Жената има нужда от любов и нежност и това е единствената причина да търси мъжа. Всъщност и двамата търсят пълноценно общуване, търсят любов – но мъжът подхожда към въпроса откъм сексуалната му страна, за да стигне до емоционалната, а жената обратно – тръгва от емоционалната страна, за да стигне до сексуалната.Жените изпитват удоволствие от секса само с любим човек. Сексуалното желание е природният трик, който свръзва мъжа с жената.Съвет: Тайната към сексуалността на жената няма да откриете в порно-филмите – там са само вашите фантазии. За да откриете нейните, трябва да положите повече труд.

·         ВЯРНОСТ

Много мъже се самоопределят чрез броя на завоеванията си. Какво стои зад това?
 Ниска себеоценка – мъжът има нужда от числени доказателства за мъжката си сила.

·         ФИЗИЧЕСКА КРАСОТА

Физическата красота има значение, но не определящо. Мускулите които се правят във фитнес-залата, говорят за сила на характера, за дисциплинираност, за самоконтрол – качествата, които жените харесват а грижата за тялото означава любов към себе си. Зад спортното тяло стои спортен духова са мъжете, които няма да се уплашат от трудния път към една жена – жената не може устои на мъжа, който е готов да се бори за нея.

               ·         СПОДЕЛЯНЕ
 Жените  имат нужда от емоционална връзка. Лично аз най-много уважавам мъжете в живота си, които не са се притеснявали да споделят живота си.
 Разбира се, има и мъже, и жени, които непрекъснато плачат и мрънкат за нещо – тези не ги обича никой. Става въпрос за пълноценно общуване, в което всеки знае какво се случва с другия.


                ·         УВАЖЕНИЕ

То включва всичко – вниманието, грижата, обичта, любовта, комуникацията,  интерес към партньора, пълноценното сексуално общуване, приятелството, изграждането на дом и семейство, създаването и възпитанието на деца. Уважението е зачитане на цялостната личност на човека – без значение мъж или жена. Всяко отношение между хората почива на уважение, приемане и зачитане на партньора. За да има партньорство, трябва да има стремеж да разбереш другия до себе си.
0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers