Прозорците

АБ на Фън Шуй дизайна 
Китайците практикуват фън шуй от хилядолетия. Защо да си правят труда да го прилагат до днес,ако не върши работа? Според фън шуй, прозорците са очите на къщата. Многочислените прозорци се свързват с невъздържани и устати деца, причина за семейни разногласия. Когато прозорците превъзхождат вратите по големина, децата не слушат съветите на родителите си и не уважават по-възрастните.
Затова във жилища с повече прозорци, окачете малки сребърни камбанки до входната врата. При отваряне на вратата камбанките звънват и децата "чуват" родителския глас.
Мелодичният звън на камбанката е винаги добър фън шуй
Спуканото стъкло на прозореца е лош фън шуй.Това вещае проблеми с 
очите.
В стая с два еднакво големи прозореца се нарушава душевния мир на хората. Обитателите се чувстват неспокойни и раздразнителни. Закрийте частично единия прозорец за да изглежда по малък.
Тесните прозорци ограничават добрите възможности на обитателите, стесняват мирогледа им.
Кръглите, полукръглите и осмоъгълните прозорци привличат в дома изобилие от хармонична енергия.
Внесете щастие и благополучие във вашия дом със съветите на фън шуй.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers