Шега в парка


весели,забавни истории                                           

Наскоро, като се разхождах весело в парка  седнах на една пейка до жена с куче.То се дърпаше насам - натам, лаеше и не я оставяше да си почине.
 -Но защо го търпите, попитах с изненада?
 -Защото не се държи така през цялото време. Понякога е сладък като мед и мисля, че затова понасям това, каза тя радостно.

-Измъчва ли ви по някакъв друг начин?
-Да, ближе ми лицето, когато съм се  гримирала.
-Мислили ли сте да го изоставите?
-Невъзможно, той-винаги ме намира и винаги се връща в къщи.
-Кажете, кучето държи ли се лошо със съпруга ви, любопитствах аз?
-Не.Мъжът ми напусна дома преди една година, след като ми постави ултиматум да избера между кучето и него.
-И вие избрахте кучето?
-Трябваше да го направя, Кучето е най-добрият приятел на човека!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers