КОГА ДА СЕ ОЖЕНЯСпоред нумерологията човешкия живот има също четири сезона - пролет, лято,   есен, зима. За някой хора е добре да се оженят през своята пролет, а за други е по-добре да почакат до своето лято. Изчислете своите сезони и открийте, кога е вашето подходящо време за създаване на семейство.
1.Първо изчисление - продължителност на сезоните. Редуцирайте числата от рождената дата до едноцифрени числа и съберете. 
Пример: 23.6.1986= 5 от(2+3)+6+6 от (1+9+8+6)=17=1+7=6 От числото 36(използва се винаги числото 36) изваждаме полученото число и получаваме продължителността на първия сезон - пролет. 
Лятото и есента за всички са с продължителност 9 години, а следващите години след есента е периодът на зимата. В нашият пример сезоните са:
36 – 6 = 30 или пролет- от 0 до 30 години 
 30+9=39 лято от 30 до 39 год. 
 39+9=48 есен от 39 до 48 год.                                                                                                                                                                      зима над 48 години.
2.Второ изчисление- вибрации на сезоните.
В нашият пример: 23. 6. 1986 – отново редуцираме числата до едноцифренни:      5    6    6
-вибрацията на пролетта е равна на сбора на деня и месеца на раждане (в примера 5+6=11, 1+1=2).
 -вибрацията на лятото е равна на сбора на редуцираните числа на деня и годината( в примера отново събираме 5+6=11,1+1=2). 
 -вибрацията на есента се получава като съберем числата на първи и втори сезон( в примера 2+2=4). 
 -вибрацията на зимата е равна на сбора на редуцираните числа на месеца и годината(в примера 6+6=12, 1+2=3, винаги редуцираме до едноцифренно число).
Да обобщим в нашия пример:
Сезон           Вибрация      Години 
Пролет              2                до 30 години 
Лято                  2                30 – 39 год. 
Есен                  4                39 – 48 год. 
Зима                  3                над 48 год. 

Какво показват вибрациите: 

Когато има вибрация 1 в сезона пролет, това показва, че човека съзрява и в този период не е готов да създаде семейство. Това е период за самоусъвършенстване, оформяне на характер,търсене на призвание и себеутвърждаване. Брак сключен в такъв период - сезон пролет под вибрация 1 е нещастен,обречен на провал. Нумерологията съветва да изчакате и да се ожените в другите си периоди, ако имате вибрация 1 в първи период. Вибрация 1 е подходяща за брак и професионална промяна в останалите сезони. 
 Вибрация 5 в сезона пролет е показател за непрекъснати промени.Отново не трябва да се бърза с брака, защото подходящия партньор се появява по-късно в живота. В останалите сезони вибрация 5 е подходяща за брак. 
 Вибрация 9 в първи сезон означава, че всяка мисъл и действие са изпълнени с прекалено много чувства и емоции, което води до бързо възникващи и приключващи връзки.Както и 5, така и 9 в сезона пролет са особено неподходящи за брак, ако следват сезони с вибрация 1. Вибрация 7 в първи сезон дава интелектуално и духовно израстване , но за създаване на брак изисква среща с духовна половинка, отново неподходящо за брак, особено ако следва сезон с вибрация 1. Вибрация 2 показва периоди в които се изисква такт, търпение, дипломация,  подчинение. 
Вибрация 3 е подходяща вибрация за брак във всички сезони. Вибрация 4 носи трудности и отговорности във всички сезони, в първи сезон не благоприятства хармоничен брак. Вибрация 6 е най-подходящата вибрация за създаване на семейство във всички сезони. 
Вибрация 8 има материална насоченост. Подходящо за брак. Възможен брак по сметка.
Нумерологията съветва, че за някой хора е по-добре да се оженят по-късно в живота си. Прибързаният брак, заради внезапни чувства и емоции или предразсъдаците на обществото и семейството, води до неподходящи връзки и нещастен брак. Създаването на щастливо семейство е сред най-големите предизвикателства на живота. То изисква да се избере съвместим партньор, с подобни ценности и цели и да се поддържа връзка изпълнена с подкрепа и любов.0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers