2015 - прогнозиАстрологична прогноза за 2015, годината на Сатурн.

      
  На 23декември 2014 Сатурн навлезе в знака на Стрелеца и ще остане там до декември 2017 година. На дневен ред ще бъдат въпросите свързани с религия, образование, идеите, начина по който виждаме света; взаимоотношения между страните,пътуване.Основните промени ще протичат в областта на съдебната власт ,промени във ВУЗ-овете и съответно промени в академичните среди. Разположението показва, промяна на ценностите и моралната ориентация на народа, хората ще реагират остро на тема ценности и официална религия. Промяна в международния транспорт, експорта и импорта на   страната.                                                                               В изредените сфери ще има редица значими промени, вече не може да се разчита  на старите форми, промените ще костват усилия, коренни преобразования, реформи, които ще протичат чрез финансови кризи и макар, че Сатурн излезе от знака Скорпион - на банковия сектор, това съвсем не означава край на финансовата криза. До какви последствия ще доведе страната ще разберем в периода от 15 юни до 18 септември, когато Сатурн отново ще се върне в знака Скорпион. Строг контрол и  стагнация в банковия сектор, в данъчното облагане, тежката индустрия, НСБОП, службите за сигурност и обществен контрол, заличаване на престъпните организации и ограничаване на тяхната дейност.Издигане на граници, пречки за свободното движение, както на хора, така и на стоки. Санкции и замразяване на стокообмена между държавите, което ще засегне сериозно страната ни.  
         На 11 август 2015 Юпитер навлиза в знака Дева и остава там до  9 септември 2016. Това подсказва, че годината ще е добра, за здравеопазването, хората работещи в обслужващия сектор, за търговията на дребно, средната класа, за фабриките, произвеждащи стоки за бита, за социалните придобивки, а също и за земеделието, тъй като знакът Дева е земен знак и традиционно се свързва със земята и прибирането на нейните плодове.    
    Главни аспекти между планетите през 2015 год.     
                       1. Тежкият аспект на  трансформациите - Уран квадрат Плутон, свързан с катастрофи, катаклизми, напрежение, военни действия.Последния пик на този аспект е през март 2015 година, след което аспекта бавно ще започне да се разпада и напрежението ще започне да се разсейва. Да се надяваме, че противопоставянето на великите сили, няма да изправи света пред нова война до март 2015. И че  квадратурата между Уран и Плутон, ще оформи нови международни икономически съюзи, като тяхното действие ще наблюдаваме  сега, при влизането на Сатурн в знака на Стрелеца. Напрежението на квадратурата Уран/Плутон ще се усеща най-силно около 10 март 2015  (+/- седмица), то се активира от Марс - планета на войната. Всичко това се свързва с  протести, агресия, терористични актове,  земетресения, наводнения, корабокрушения, авио-катастрофи, технически аварии, инциденти,икономически и политически сътресения, разкрития на държавни престъпления и злоупотреби.
2.Активиране на квадратурата Сатурн/Нептун с влизането на Слънцето в знака Риби - 20 февруари , март 2015 г., и през ноември, декември 2015 г. Тези аспекти се свързват с  лъжи и измами, всяващи дестабилизация в държавата и хаос. Рухване на вярата и надеждите. Проблеми в църквата. Религиозни мании и пристрастия. Измами във финансовите среди.
3.Юпитер тригон Уран - юни, юли 2015
 Успехи в иновативните дейности, в компютърния бранш, успехи за изобретатели, откриватели, астрономи, инженери. Социален напредък и духовен тласък благодарение на открития, Успешни енергийни проекти. Добър период за разрешаване на проблемите в енергетиката.

 В заключение може да се каже, че януари, февруари и март, до началото на април ще е трудният период от годината. След 10 април ни очаква по благоприятен период.От 20 април се образува голям тригон в земните знаци, благоприятно за инвестиции в недвижими имоти и нови бизнес инициативи.Юли и август ще се наблюдават щастливи аспекти между Венера,Юпитер,Уран и Меркурий. Щастливи моменти за бизнеса, развлечение, деца, пътуване, сватби. Последната четвърт на годината е много по-спокойна. Въпреки, че се образуват отново отрицателни аспекти между Нептун и Сатурн, Марс и Уран, ситуацията не е толково напрегната както през март. В края на годината ще започнат да се разпръскват трудните аспекти на последните две, три години и да се излиза от състоянието на безпомощност.
Успешна нова година!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers