Холът- фън шуй съвети

фън шуй дизайн
Избирайте мебели с извити или заоблени форми, те създават спокойна атмосфера и добър фън шуй.

Най-хармоничните помещения са квадратните и правоъгълни помещения, кръглите и осмоъгълните стаи също иматдобър фън шуй, лош фън шуй са Г-образните стаи.Начини за коригиране на Г-образния хол са - окачетеогледало(кръгло или елипса) за да продължите визуално липсващия сектор.Други възможности са да окачитекристали или да използвате параван за да разделите стаята на две правоъгълни помещения.
Какво трябва да знаете относно местата за сядане? Мястото с лице към вратата, но колкото е възможно по-далеч от нея (по диагонал) се нарича драконовото място на силата.Това място има видимост към всички влизащи и излизащи и не нарушава спокойствието (енергийното поле) на седящия от внезапно отваряне на вратата. Местата около драконовото място на силата се наричат позиции на почетните гости. Настанявайте в тази зона любимите си хора. Останалите места с лоша видимост към вратата се наричат позиции на превиващия се бамбук.Това са идеалните места за досадници и нежелани посетители.Настанявайте хората според тези правила,експериментирайте и сезабавлявайте.
Не позволявайте на децата си да гледат телевизия в позициите на силата, защото няма да можете да ги накарате да си легнат.
Ако сте самотен несемеен човек, не групирайте столовете в нечетни числа (1,3,5), ориентирайте се към четните числа, за да си намерите компания.Китайската поговорка гласи-Щастието идва по двойки.
Щом в стаята има отворена камина с комин, от това място изтича енергия.Най-разпространеното лечение е огледало над полицата на камината.
Телевизорът раздвижва енергията на мястото където е поставен и е добър фън шуй. Красивият кристален полилей е също добър фън шуй, защото съчетава кристали и светлина.

ВИЖ ОЩЕ

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers