Очаква ни един вълнуващ октомври!

Пълнолуние в Овен и Пълно Лунно Затъмнение - 08 октомври; 01:50, Уран и Плутон отново в квадратура и Меркурий ретрограден от 4 до 24 октомври.
Пълнолунието активизира въпроси свързани с връзките, бракът, партньорствата  срещу  азът, индивидуалността, егото, самостоятелността и свободата.  Война или мир, агресията срещу любовта. Ще трябва да се научим да балансираме, да търсим хармония между себе си и другите.
Ретроградния Меркурий  показва, че наболелите въпроси не са нови, навярно са започнали  през април 2014, или октомври 2013г. Ретроградният Меркурий засяга общуването, комуникациите, търговията, транспорта. Не е добре да се купуват уреди, на ретрограден Меркурий, не е добре да се започват нови неща, но е много подходящо за преразглеждане и рестартиране на това, което не се е реализирано преди, да завършим онова, което стои незавършено.
 Плутон  ни изправя лице в лице с реалността, разбивайки илюзии и остарелите, ненужни модели на общуване и поведение.
 Големияг Тригон между Юпитер, Уран+Луна и Марс. Заедно с Пълнолунието,  образува  и подкрепящи аспекти, позволяващи ни  да се справим с предизвикателствата да променим  живота си към по-добро! Успешен месец!
                                           ВИЖ ОЩЕ - РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers