Новолуние в ДеваНа 25 АВГУСТ, 2014 г. в 17:12 ч. е новолунието в зодиакалния знак ДЕВА. Новолунието е  време за поставяне на ново начало! В знака Дева, ще изкара на преден план работата, отношенията с колегите, ежедневието, бита, здравето, храненето, лечението, помагането, служенето, екологията. Дошъл е момент да подредим къщата си, да пречистим тялото и душата си, да започнем нова диета, режим за детоксикация или упражнения, които да увеличат гъвкавостта и подвижността ни. Има един проблем- единствения аспект към Новолунието образува Нептун (Риби), който е в опозиция, което ни свързва с хаоса, заблудите, пристрастяванията, усещането, че сме жертви, а Девата е ефективна, земна, практична, логична. Как да съчетаем тези две противоположности. В тази ситуация е важно, това което започваме  в този момент, да посветим на по-висша цел, да се чувстваме  свързани с Висшите Енергии. Да започнем работа, диета или изцеление с усещането, че работим за висша кауза, че това, което правим има смисъл, ако погледнем по-голямата картина.

НА ВСЯКО НОВОЛУНИЕ МОЖЕТЕ ДА СИ ПОЖЕЛАЕТЕ НЕЩО, КОЕТО ИСКАТЕ НАЙ-СИЛНО И ТО ЩЕ СЕ СБЪДНЕ!
КАКВО ДА СИ ПОЖЕЛАЕМ, КОГАТО НОВОЛУНИЕТО Е В ДЕВА?
Разбира се, на първо място поставяте своите най-съкровени желания. Ето още идеи и сфери, които ще ви помогнат да формулирате нови желания.
Физическо здраве, диети, упражнения, установяване на добри здравословни навици, контрол на теглото, изцеление;
Работа, работни проекти, задачи, колеги, дневен ред;
Ефикасна организация, почистване и подреждане на околната среда, боравене с детайли, ефективност и планиране, книжа и документи, точност;
Ясно разбиране, анализ, критично мислене;
Услужливост, желание за приспособяване, чисти намерения, съвестност;
СЛЕД НОВОЛУНИЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ И НОВО ЛЕЧЕНИЕ. ТОЗИ ЗОДИАКАЛЕН ЗНАК УПРАВЛЯВА СЛЕДНИТЕ ЧАСТИ НА ТЯЛОТО, ФИЗИОЛОГИЧНИ ПРОЦЕСИ И ЗАБОЛЯВАНИЯ:
ЧРЕВЕН ТРАКТ
ХРАНОСМИЛАТЕЛНИ СМУЩЕНИЯ
ХРАНОСМИЛАНЕ И АСИМИЛИРАНЕ
СЛЪНЧЕВ СПЛИТ

ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЩАСТЛИВО НОВОЛУНИЕ

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers