Преди да кажем "Обичам те!"

10  въпроса, които трябва да си зададем преди да кажем „Обичам те!”
Какви са очакванията ми за тази връзка?
Важно е да се разбере това, което ти си представяш за тази връзка, и това, което е реално, като се има в предвид това, което сте преживели до този момент, ако тя/той е уклончив играч , тези думи ще развалят играта .

Какви са очакванията  на партньора за връзката?
Това е добра идея да  прецените  очакванията му , така че да се разбере  дали сте на едно и също мнение. За вас сцената може да е  романтична и страстна, а  той или тя  да бъде „на друга страница. "

Дали партньора може да приеме вашата любов?
Ако не сте имали достатъчно разговори и срещи , той най-вероятно няма да приеме  вашата декларация за любов много добре .
Интуицията може да ви помогне да  определите дали той е готов да приеме любовта ви. Декларирането на любов обикновено означава ангажимент, така че  декларирайте само  ако търсите сериозна връзка.

Наистина ли обичате?

Проверете себе си  преди да каже тези думи. Осъзнайте дали наистина обичате, а може би имате други мотиви , търсите брак  или искате близост макар той/тя да не ви подхожда.
Казвате ли  "Обичам те" прекалено лесно?
Ако казвате небрежно  "Обичам те " на всички ваши приятели , колеги и познати трябва да разберете, че това не е същото. Вие трябва да бъдете сигурни и покажете,  че той/тя е вашият  специален човек.

Желанието  и " обичам те" ?
Сексът може да ни накара да се чувстваме  много свързани с партньора, но всъщност да обичаш е нещо повече, отколкото да си възбуден.


Какво  казват  нашите  действия?                                                Действията говорят по -силно от думите. Уважение , подкрепа и  грижа един за друг са невербални начини да кажеш " Обичам те ", присъстват ли те във вашата връзка.
Готов ли съм за това?
 Да кажеш " Обичам те " може да бъде много смел ход, от една страна ние не винаги знаем как ще реагира  другия човек, от друга думите не се връщат назад.  Кажете тези думи, когато за вас истината е по-важна от резултата.

Защо не съм го казал до сега?
Балансирайте вашето желание с една внимателна оценка на това, което наистина означава любов и помислете за това дали той/тя  има качествата, които търсите.

Родителите и приятелите ми за него/нея?
След като приемете един човек в живота си могат да настъпят големи промени, които ще засегнат приятели и семейството ви. След като направите  крачка напред, ще бъде трудно да се върнете назад. Ако не сте сигурни как любимите ви хора ще се чувстват с вашата нова любов, направете  крачка назад и  разберете.

източник:http://www.ivillage.com

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers