Какво издава гримът

Дрехите, аксесоарите, грима показват черти от характера на човека. Британско изследване твърди, че жените, които не обичат да си слагат грим ежедневно, имат устойчива психика. Те са силни личности и не страдат от комплекси.Имат високи изисквания към хората в обкръжението си.
 За разлика от тях дамите, които  не излизат без грим, са психически лабилни и несигурни в себе си. Те често се опасяват да не бъдат отхвърлени. За това се стараят винаги да изглеждат перфектно.
 Гримът с акцент върху очите говори за темпераментни жени. Такива дами обичат да демонстрират своя чар, да примамват мъжете, като същевременно запазват дистанция.
Когато гримът подчертава устните и безупречният руж издават копнеж по близък приятел, който може да бъде опора в живота.
 А какво показва лака за нокти?  Той е ярък при темпераментите, светлорозов или безцветен при романтичнте дами. А бунтарски настроените представителки на нежния пол често предпочитат черен лак.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers