Годината на Синият Дървен Кон


Символът на идващата 2014 година е Синият Дървен Кон. Всеки човек поглежда с надежда към идващата Нова година, с желание за повече успехи и сбъднати мечти. Какви качества ще бъдат актуални през следващата година и какво вещае Синият Дървен Кон? Конят е енергичен, издържлив и доста нетърпелив, той е символ на сила, могъщество, мъдрост и гордост. Харесва действието, уважава труда и чувството за свобода. Елементът на 2014-та, ще бъде водата и затова годината ще предложи много нови впечатления и много нови възможности, но за да получите своите шансове, трябва да положите много труд. Конят не обича мързеливите хора, той винаги помага на тези, които полагат достатъчно усилия и не се отказват още при първите трудности. Годината на Дървения Кон е година на кардинални решения, но бъдете внимателни, възможно е да постигнете пълен триумф, така и да се сринете напълно. Времето на тайните и лъжите си отива с годината на Змията. Конят е честен и изпитва отвращение към тайните. През следващата година, ако искате да е успешна, не бива да криете нищо и трябва да сте максимално открити към останалите. Лукавството и задкулисните действия, неискреността и несправедливостта ще бъдат наказани. БИЗНЕС,РАБОТА,ОБРАЗОВАНИЕ - годината налага да действате бързо, толерират се решителните действия, доверявате се на своята интуиция. За тези които имат собствен бизнес сега е момента да вземете решения. Действайте, поставете си цели и ги преследвайте със всички сили. Може да ви предложат повишение в службата, ако се случи това, приемете го, но не забравяйте, че само трудолюбието и постоянството могат да затвърдят успешната ви кариера през тази година. Това ще е годината на кариерното израстване. Мнозина ще открият в себе си качества като амбициозност, целеустременост и неподозиран прилив на енергия, носещи и нужното самочувствие за постигане на зададените цели. Тези, които тръгнат по пътя на самоусъвършенстването и преквалификацията, също ще бъдат покровителствани от благородното животно. 

     ПАРИТЕ - времето за планиране и пестене изтича с приключването на годината на Змията. Конят провокира по свободно отношение към парите, харчове за развлечение ,почивка, пътуване и все пак внимавайте да не се окажете без средства в края на годината!                                                              
 ЛЮБОВ И СЕМЕЙСТВО - Годината обещава романтика и приключения. Ако не сте открили голямата любов, време е за действие. Годината на Коня може да се окаже най-щастливата за вас в това отношение! Самотните мъже и жени ще имат по-голям шанс да намерят партньор, а женените двойки ще преоткрият поизгубената страст. Ще е благосклонна и към младите родители, двойките, чакащи дете, пътешественици и заселващите се в ново жилище.                                                                                                                                                      ЗДРАВЕТО- 2014 г. ще е благосклонна към здравето ни. Най-полезният съвет е да се избягват негативни емоции и преумора, които повлияват зле на физическото ни състояние.

Така че, 2014-та година се очертава да бъде разнообразна, динамична и активна. Стремителна и енергична, и едновременно с това деликатна и дружелюбна. Може да очакваме бързи победи, неочаквани приключения и изненадваща романтика. Отделете време да се завърнете към природата, към разходките в гората и планината, говорим за не какъв да е, а именно „дървен“ кон/.  

      Посрещнете новата година в просторно и чисто помещение. Празника е отличен повод за избавяне от всичко ненужно. Според източните учения, неизползваните дълго време вещи започват да отнемат енергия от своите стопани, а това води до апатия и здравословни проблеми. Всички кранове да бъдат изправни. Смята се, че капещата вода означава парични загуби и материални затруднения. За да привлечете благополучие и късмет, украсете дома си с живи цветя. Също така в новогодишната нощ в дома ви непременно трябва да има нещо дървено(предмети, украшения или играчки). Стихията на дървото ще ви дари през Новата година сигурност и спокойствие.А тези, които искат да срещнат своята половинка през тази година, нека да украсят своята стая с червени свещи.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers