Портфейл според Фън Шуй

Според Фън Шуй големината и цвета  на портфейла са от съществено значение за неговото съдържание. Именно от портфейла зависи до каква степен парите ще бъдат привлечени от него – затова трябва да се спазват някой основни принципи на фън шуй.                                1.Портфейлът трябва да бъде обемен. Когато сложите пари в него, те трябва да лежат така, че да не са смачкани, сгънати на две или на три. Парите трябва да се "чувстват" добре в портфейла ви. Поне един от параметрите на портфейла  трябва да съответства на императорския размер ( 5.37 см, 18.8 см, 24.175 см, 25.52 см.)Ако и трите параметра – височина, широчина и дълбочина са според императорските разбирания, това е най-добрият начин да привлечете парите.
2.Що се отнася до цвета, то според фън шуй цветовете на парите са тези, които са близки до цветовете на земята и цветовете на метала. Тези стихии привличат богатството.
Цветът на портфейла трябва да е кафяв, теракотов, жълт, сребрист, сив или бял. Портфейлът ви не трябва да е син на цвят, това е цветът на стихията на водата. Те са сигурен знак, че парите ви скоро ще напуснат портфейла ви, направо ще изтекат от него.  
 3.Портфейлът трябва да е изработен от кожа или велур. Недопустими са найлоновите портфейли. Найлонът не пропуска енергийните потоци, такъв портфейл е мъртъв.
 4.В портфейла ви не трябва да има снимки. Те пресичат енергията на парите.
5.Изпокъсаният портфейл не привлича пари. Никога не оставяйте портфейла си напълно празен.

За да имате повече пари, може да опитате следните ритуали- -Отрежете на две индийско орехче. Натрийте го в палеца и показалеца си и докоснете една по една всяка банкнота, която се намира в портфейла ви.

-Според друг ритуал познатата ароматна подправка дафинов лист може да влезе в употреба и за привличане на изобилието. Само поставяте дафинов лист в портмонето и сте готови.
Изпробвали  твърдят, че никога не остават без пари.Важно е от време на време да сменяте сложения дафинов лист с нов, за да е свеж и да излъчва чиста енергия. Доста потребители вече се радват на ефекта от него, вие вероятно ще сте следващите, ако се доверите на тази лудост да ухаете на дафинов лист.
-В някой отделение на портмонето си дръжте сгъната банкнота или кадемлийска паричка  -  от първата заплата, от добър човек или успешна сделка. Не я харчете. Това е вашия талисман и ще ви привлича късмет.
най-сигурния и изпитан начин за повече пари, е да се трудите повече!
ПРОЧЕТИ ОЩЕ ФЪН ШУЙ СЪВЕТИ

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers