Мисията на котките

Котките са очарователни създания и обичат собственици си повече от всичко.
Котките ни лекуват. Котките имат силата да премахват отрицателна енергия, натрупана в тялото ни. Когато ние спим, те поглъщат тази енергия. По време на сън, тялото на котката ни освобождава от негативността.
Ако сме прекалено стресирани, може и да няма достатъчно време да се освободим от толкова много отрицателна енергия, която ще се натрупа под формата на мазнини в тялото ни. За което погрешно смятаме, че за това е виновна храната, с която се храним.
Котките имат и друга мисия в живота ни. Те ни защитават през нощта от нежелани духове в нашата къща или стая по време на сън. Ето защо обичат да спят в нашето легло.
Ако усетят, че сме добре, не идват да спят при нас. Ако нещо странно се случи около нас в нашата къща те винаги ще ни защитят.
Ако чужд човек дойде в нашия дом и котките усетят, че този човек иска да ни навреди те ще се навъртат около нас за да ни защитят.
Когато чужд човек влеза в дома ви, веднага вижте реакцията на своите котки. Ако дойдат при госта и позволят да ги погали, значи можете да му се доверите.
Ако нямате котка и някоя от бездомните котки влезе в дома ви, то е защото имате нужда от котка по това време.
Бездомните котки предлагат доброволно да ви помогнат. Благодарете им за това, че са избрали дома ви. Котката идва при вас по неразбираеми за вас причини на физически план, но в сънищата си можете да видите причината за появата на котката по това време, в случай, че искате да знаете. Може да има кармичен дълг, който трябва някой на някого да плати. Ето защо, не гонете котката. Защото тя ще трябва да се върне по един или друг начин, да изпълни задължението си.
Хората, алергични към котки са емоционално неспособни да обичат дълбоко някого, тъй като те потискат истинските си чувства!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers