Новолуние в Рак

 
Много емоции се активират в това Новолуние!
 Те са свързани предимно с темите на Рака - семейството, дома, нуждите ни от грижи, уют и сигурност, емоциите, майката,детството.
Освен Слънцето и Луната, към тях се е присъединил и Меркурий, който е ретрограден! Това ще стартира неща, които до сега са стояли под повърхността и може би не ни се е искало да ги погледнем.  Новолунието активира отново квадрата между Уран и Плутон, така че, ако сме потискали нещо от дълго време, възможно е сега внезапно да избухне !
Не е добър момент за стартиране на нови проекти, но с раждането на новата Луна енергията започва да се увеличава и всичко, което е свързано с подновяване и преразглеждане, редактиране и преформулиране е добре дошло. Нещата, които са буксували в последно време, ще получат нов
 тласък и осъзнаване.
Сатурн обръща хода си и става директен, което подпомага материализирането на нещата, но то става постепенно, стъпка по стъпка.
На помощ идва и големият тригон между Юпитер, Нептун и Сатурн, който ни носи късмет и подкрепа. За да го ползваме пълноценно, е необходимо да се обърнем за съвет към фините светове, духовните ни водачи, Ангелите пазители, висшият Аз (  ползвайте това, което е най-близко до личните ви усещания). Важното е  да поискаме тази подкрепа, защото иначе тя няма да се задейства от само себе си. В момента достъпът ни до "там горе" се случва с лекота и ако сме отворени,  ще получим необходимите знаци.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers