Нова ефективна диета

Нова  диета подлуди света и накара хиляди да я пробват, тъй като не само че е много проста, но не е и кой знае колко скъпа. Единствените неща, които ви трябват са кафе, кокосово масло и канела .
И така, диетата е следната – към сутрешната си чаша кафе добавяте около две супени лъжици кокосово масло(може да се намери в магазините за здравословни храни у нас), поръсвате канела, разбърквате и изпивате. Освен че засища организма поне чак до ранния следобед, огромните ползи за организма са, че от тази странна напитка са отслабва, намалява се риска от диабет от втори тип и се подобрява работата на сърцето.
 Кокосовото масло е полезно, тъй като  чисти цялостната кръвоносна система и всички натрупани шлаки в организма. Кокосовото масло и кафето подобряват работата на мозъка, подобряват действието на щитовидната жлеза , подсилва имунната система и повишава метаболизма.
Ако правите това всяка сутрин, ще усетите и още едно предимство на това странно съчетание. Кожата ви ще стане гладка и красива, с мек кадифен вид, тъй като кокосовото масло е доказано, че притежава анти-ейдж ефект и спира стареенето на клетките.
Диетата е измислена от Дейвид Аспри, който се поучил от хората, живеещи в Тибет. Те пиели чай с мас или масло за повече енергия през деня. И въпреки че маслото и маста са калорични,  в Тибет  рядко се срещат дебели хора.
             Ако сте пробвали тази диета, споделете в отзиви.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers