Ябълков оцет при болки в ставите

 Ставните болки измъчват много хора.  можем да си помогнат  сами, с почти магическите свойства на ябълковия оцет.Артрит, шипове, подагра . . . всички те  причиняват всекидневни страдания, но общото, освен болката е, че те се получават вследствие отлагането на соли. Да се победят болките ще ви помогне ябълковият оцет. Може да поведете борба с артрита – възпалението на ставите и дори да я спечелите, ако се придържате към строга диета с ограничаване на соли и пурини. При това може да разчитате на ябълковия оцет да обърне резултата във ваша полза. Народната медицина препоръчва ябълковия оцет на само за диети и разкрасителни процедури, той е най-мощното средство за справяне с артрита. Не са само хората на възраст, които се оплакват от артрит. Съвременният заседнал живот на младите също води и до ошипяване, и до артрози.       

    Най-лесно и просто е да си направите напитка – сипете в чаша вода 10 чаени лъжички ябълков оцет. За един месец може почти да се отървете от неприятното усещане, защото ставите се раздвижват и болките изчезват. Ако ви се струва, че е доста силен вкусът, започнете с поне 5 лъжички и постепенно увеличавайте, докато стигнете 10. Ефектът при болки в ставите е по-добър, когато напитката с ябълковия оцет с приема по време на хранене.

Друга рецепта- 2лъжички ябълков оцет и 2лъжички мед в 1чаша вода, да се пие бавно, към всяко хранене.

1 коментара:

  • Анонимен says:
    вторник, октомври 14, 2014

    cuvala sim ce za otslabvane e dobre da se pie yabilkov oset ste probvam da vidim za bolkite dano mi pomogne

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers