Динена лимонада за летните горещини

Необходими продукти:
700 г. диня без кората
¾ ч. ч. прясно изцеден лимонов сок
½ ч. ч. натурален мед
1 лимон
Начин на приготвяне:
Пюрирайте динята с помощта на блендер и след това прецедете кашата през сито.
Налейте получения сок в голяма кана.В отделен съд смесете лимоновия сок и меда и бъркайте, докато се получи хомогенна смес.След това смесете двете консистенции и ги разредете с 1 ½ ч. ч. студена вода.
Сложете динената лимонада да се охлади в хладилника и преди да сервирате сложете в нея лимона, нарязан на кръгли резени. Другият вариант е да декорирате с тях чашите, в които ще наливате динената лимонада.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers