Как да се справим с несподелена любов?

Ако са ви отхвърлили или страдате от несподелена любов, или търсите любовта, необходимо е да заобичате себе си. Заемете се със себе си, със своето усъвършенстване.
Запишете се във фитнес клуб. Започнете да учите чужд език. Опитайте се да се обличате поновому, Направете си магическо тат,купете си вълшебен талисман - колие или пръстен.
Като се занимавате със себе си, вие получавате нов смисъл на живота. Грижата за себе си напълно може да стане ваша цел, ако друга не сте си намерили засега. Това наистина е достойна цел и тя ще привлече към вас успеха и благополучието. Достойни сте за всичко най-добро.
Тълкуване
Човек е устроен така, че е доволен от себе си само при условие че другите го ценят, а се обича пак ако другите го обичат. Но светът е огледало. Откъде в отражението ще се вземе любов, ако самият образ не я съдържа?
Както е известно, винаги обичаме тези, за които се грижим. Значи е необходимо да отделяме повече внимание на себе си, да се грижим и да се занимаваме със себе си. Второ, любовта прилича на бумеранг - ако я пратиш в света, тя се връща при теб. Можете да получите любов, включително и към себе си, ако вместо опасения, недоверие и неодобрение излъчвате любов. Отражението ще тръгне към вас само когато вие направите първата крачка.
Изгражда се обратна връзка: изпращам в света любов - тя се отразява и се връща към мен - светът ми отговаря с взаимност - обичат ме - следователно аз също съм доволен от себе си и започвам да се обичам."

Из: „ПРАКТИЧЕСКИ КУРС ПО ТРАНССЪРФИНГ ЗА 78 ДНИ“
ВАДИМ ЗЕЛАНД

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers