pub-1860989905298420 Полезни растения | Рама

Полезни растения

Телевизори, компютри, рутери, микровълнови печки, мобилни телефони – изобщо всеки кът в дома ни е облъчен от  вълните на различни уреди.
Има  начин да намалим вредното облъчване и да направим дома си по-красив и приятен. Това може да стане с помощта на няколко саксийни цветя.Те не само ще неутрализират вредното влияние на уредите ни, но и ще обновяват въздуха в помещенията, където се намират. Освен това има растения, които могат да намалят значително апетита ни, както и да го увеличат. Ето и кои са най-полезните растения за дома ни и с какво ще ни помогнат.
Мушкато. Едно от най-непретенциозните цветя, което освен всичко останало, цъфти целогодишно, е мушкатото. Мушкатото е много полезно, особено ако искате да се отървете от комарите. Освен това отделя полезни вещества, които ще ни помогнат да заспиваме по-лесно.
 Герберите и хризантемите могат да пречистят стаята, в която се намират, независимо дали са във ваза или са в саксия. Тези красиви цветя могат да премахнат над 80 % от микробите в помещението, където се намират. Микробите от стаите обират още растенията – евкалипт, алое, фикус, лавандула, магнолия, бегония, розмарин.
Розите. Ако се чудите кое е растението, което ще направи апетитът ви по-малък – това е розата. Според учени от Австралия ароматът на розите създава чувство у нас за ситост.
Папрат. Универсалното растение за всякакъв тип лъчение у дома е папратта. Това растение дори става още по-кичесто и красиво, събирайки облъчването от телевизора, например.
Освен папрат, добра идея е да си купите меч, както и коледна звезда – много са ефективни, що се отнася до пречистване на стаята от вредни лъчения. Не на последно място, полезно е да имате и драцена в стая с компютър или телевизор.
Освен това е добре, когато не използвате уредите, да ги изключвате от електрическата мрежа. Когато използвате микровълнова, въпреки, че имате от изброените цветя в близост, добре е да стоите на разстояние от нея.

                            Как да укрепим връзката ни с парите

                         Зли очи или нещо против уроки
                                   Пожелай си нещо на новолуние
                               Как да се справим с енергийни вампири
                                                                 Ръката на Фатима
                                     Нива на защита
                                                  Водата пречистващо средство





ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...

ЛЮБОВТА ИДЕ, КОГАТО ЕГОТО СИ ОТИДЕ...
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИМА ЧОВЕК В СЕБЕ СИ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ОЧАКВА ОТ ДРУГИТЕ!

Followers