Астропрогноза-юни,новолуние в Близнаци

Космическата активност стартира на 2ри юни, когато Слънцето аспектира Уран и това съдейства откриване на нови възможности.
 На следващия ден 3ти юни Венера навлиза в Рак, като фокусира вниманието върху  дейности свързани с дома и семейството, благоприятно време за семейно тържество.
 На 7юни Меркурий ще апектира Нептун, който от тази дата ще започне ретроградно движение, това ще ни настройва към духовни промени.
 На 8юни новата Луна ще изгрее в Близнаци и ще ни донесе много енергия и стартиране на нови проекти.Нови идеи, нови запознанства. Следващото Новолуние (през юли), вече ще е съпроводено с ретрограден Меркурий, така че не отлагайте за тогава - сега е моментът, за започване на новите проекти. Добре е да сме по-гъвкави, с повече чувство за хумор, да не се опитваме да слагаме твърди рамки на нещата, да експериментираме и да сме отворени за нови гледни точки. Моментът е подходящ за интелектуална работа, комуникация с по-широк кръг от хора, обучения, преподаване, изпити, изнасяне на лекции, писане, кратки пътувания. Юпитер също е в Близнаци, близо до Новолунието и ни закриля и носи късмет. Дори в моменти, в които не знаем какво да правим, изведнъж нещата могат да се отпушат по неочакван за нас начин.
 На 11 и 12 юни Венера аспектира първо Плутон, а след това и Уран. Внимавайте, ревността може да се превърне в проблем.квадратът на Уран и Плутон така или иначе стои като фон на всичко, което ни се случва в последно време, но в момента е особено силен, защото Венера и Меркурий го активират допълнително. Важно е да не хвърляме вината върху другите, а да потърсим в себе си, какво точно е било провокирано. Каква наша нужда стои зад това и какво можем ние сами да направим по въпроса, вместо да го изискваме от отсрещния. Тези ситуации идват, за да ни покажат нещо, да направим пробив в гледната си точка. Плутон е планетата на истината и изисква честност и откритост в общуването. Най-вероятно неща, които са стояли неизказани и неизяснени, ще започнат да излизат на светло.
На 17юни Марс и Уран ще ни донесат вдъхновение, а на 19юни Слънцето се свързва с Юпитер което вещае късмет и добро настроение.
На 21 юни Слънцето навлиза в Рак и вниманието се измества върху семейството и емоционалната сигурност. На 23юни пълната Луна в Козирог ще се противопостави на семейно ориентираното Слънце и ще ни принуди да избираме между семейство и работа.
 На 26юни обаче Юпитер преминава в Рак и подкрепя всичко свързано със семейство и дом.Неприятното на тази дата е, че Меркурий започва да се движи ретроградно и ще ни донесе закъснения, недуразомения в комуникации и транспорт.
 На 27юни Венера навлиза в Лъв, това ще ни донесе лятно настроение - флирт,закачки, купони, забавление!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers