Защита срещу енергийните вампири.


Вампирът изпитва постоянно желание да дразни, да обижда и малтретира психически някого. Вампирското поведение е придружено с предизвикателно груб тон, нескривано желание за скандал, "талант” от мухата да се направи слон, да се обвинява и да се изисква оправдание, а всичко заради жаждата да се добере до чуждата енергия. Резките и категорични реакции на вампира към мнението на другите, неговата нетърпимост и безпардонност в дискусиите, нуждата от безмълвен слушател или постоянен опонент са оръдието, с помощта на което той се зарежда с чужда енергия.

Само мълчанието и равнодушието към тяхната агресия биха могли да неутрализират пагубното й въздействие върху психическото ви здраве. Ако успеете да преглътнете безмълвно психическата война срещу вас, ако успеете да не се ядосате и да не обърнете внимание на грубостите и провокациите, ще се „свие” от безсилие.
Създайте умение да не отвръщате и да се въздържите от реакция на вампирските провокации, с които той цели да ви извади от психическо равновесие. Ако вампирът ви ругае, а това винаги е обидно, постарайте се да не отговаряте или с усмивка да му кажете: "Да, аз съм такъв(а)! Ако не ти харесвам, потърси си друг(а), а и повече не се занимавай с мен.” Когато казвате това, постарайте се нито един мускул на лицето ви да не трепне, а очите ви да са широко отворени. Никога не започвайте да се оправдавате или да се доказвате. Ако направите тази груба грешка трябва да знаете, че вие доброволно ще нахраните вампира със собствената си енергия.

В биополето на здравия човек могат да се видят кълба от отрицателна енергия. Защо е така? Защото винаги ще се намери човек, който не е доволен от нас, което е и причината той да праща отрицателни мисли и думи към нас, а те под формата на енергийни кълба да се задържат в пределите на нашето биополе.
Докато човек е щастлив и жизнерадостен тези тежки енергии не успяват да проникнат в организма, но в момента, в който той изпита дори и най-малко раздразнение, тогава тези отрицателни енергийни кълба започват мощно да го атакуват и да го нараняват със своята разрушителна сила.Тогава се появяват и първите симптоми на болестта, която предстои да прекараме.
Но когато успеем да преодолеем раздразнението си и в отговор на агресията се усмихнем на вампира, ситуацията става коренно различна. Под формата на грубост вампирът изпраща към нас заряд от разрушителна енергия, но тъй като ние не сме реагирали и тя не се е прихванала от нашето биополе, енергията се връща към вампира. В тази минута бъдете нащрек. Вампирът може да посегне върху вас. Той добре разбира, че в този случай само ескалацията на напрежението може да му осигури шанса да се превключи към вашата енергия, като ви удари и постави точка на конфликта, и с това се зареди.
Вероятно още дълго време ще трябва да се учим на "изкуството” как да запазваме самообладание пред енергийната агресия на вампира, за да не изхвърляме на боклука най-ценното, което имаме. Да се учим да постигнем уравновесено и спокойно отношение към хората, без да бъдем равнодушни към тях и техните проблеми.Но ако все пак сте  станали енергийна жертва на вампиризъм и искате да спасите себе си, не е достатъчно само да се успокоите, необходимо е да забравите човека, който ви е нанесъл тази огромна болка и беда. И простете на вампира, защото в противен случай ще продължавате да се тресете от нерви, а вашите сили и енергия ще продължават да преминават към него.
Независимо от географското разстояние, което ви разделя, тежките енергии на вампира ще пристигат по предназначение, без да се влияят от времето и пространството. Престанете да говорите и да се дразните от енергийния крадец! Забравете обидите му. Простете му. Престанете да хвърляте бисерите си пред очите на свиня! И помнете, че най-ценното в живота на човека е неговото здраве. Не се самосъжалявайте и не ронете сълзи затова, че сте попаднали в този коварен капан.
Единствено спокойствието и радостта, която изпълва човешката душа може да се противопостави успешно на психическата атака срещу нея.
Ако сте щастлив от живота човек и душата ви е пълна, тогава отдалеч ще усещате тежките вампирски енергии, които мърсят пространството. Ще имате сила и воля да се отвърнете от тях, защото това, което носи със себе си вампирът не е в хармония и не съответства на вашия вътрешен мир.
Подобно на конските мухи, така и вампирите с настървение се нахвърлят върху възпалените точки на тялото, но там, където има радост и любов не е възможно да се появят гнойни рани.
Когато усетите, че към вас е насочена вампирска атака и в същото време осъзнаете, че тя идва от тежко болен човек, единственото мъдро нещо, което можете да направите е да се обърнете към бог с думите: "Господи, прости му – той не знае какво върши!”
Мълчанието е най-добрата енергийна защита срещу вампиризма. То носи мъдрост, но само при условие, че не е съпроводено от вътрешен душевен диалог, упреци или обидни квалификации. Само искрената ви молитва и искреното ви съчувствие към болестта на вампира имат сила да го спрат, а вас да спасят от страданието, което причинява енергийното мародерство.Старица се оплаква на свещеника: "Отче, помогни ми, останах без сили – моят дядо все мърмори и мърмори. Не престава да се кара с мен.” "Лесна работа – отговорил свещеникът – вземи тая чашка със светена вода и добре запомни какво трябва да направиш. Щом като мъжът ти започне да се кара и да те хока, ти пийни глътка от водицата, а когато той млъкне, тогава преглътни.” След време старицата отново отишла при свещеника, но този път с подаръци – пиле, мед, яйца. "Благодаря ти, отче, че ми помогна. Моят дядо стана златен” – казала старицата и целунала ръката на мъдреца за благодарност.


 Източник-Енергийните вампири - Александър Александрович

                              ВИЖ ОЩЕ - КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗИМ ОТ ЧУЖДАТА ЕНЕРГИЯ
0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers