Новолуние в Телец

Космическият феномен ще направи Слънцето да изглежда като огнен пръстен в дневното небе.Пръстеновидното слънчево затъмнение ще бъде наблюдавано в четвъртък и петък източно време. Ако времето го позволява, то ще бъде видимо от определени места в Австралия, както и Южния Пасифик, където ще е петък.Независимо, че няма да можем пряко да го наблюдаваме, това не значи, че няма да го усетим. 
Новолунието на 10 май съвпада с пръстеновидно Слънчево затъмнение. Този факт е специален знак възвестяващ, че живота подготвя за нас едно ново начало, но има и предупреждение, да сме особено внимателни, защото комбинацията между Новолуние и Слънчево затъмнение съдържа в себе си и разрушителна, тъмна страна. 
Затъмненията активират важни сфери от живота ни и ни принуждават да видим неща, които до сега сме отбягвали. Новолунието е добър момент за започване на нови неща, а когато е комбинирано и със Затъмнение, е възможно това, което животът ни предлага, да не е точно това, което сме планирали да започнем. Акцента е свързан с започване на нови проекти, изобилие, обръщане внимание на тялото и сетивата. Необходимо е да обърнем внимание на нуждите на тялото, да му позволим да прави неща, които обича, да яде това, което го подхранва и развива.
 Изисква се въплъщаване на духовните ценности в материалния свят, да се вгледаме по-дълбоко в процесите и ситуациите, които ни заобикалят, да се свържем с духа, който присъства в материята. Вътрешен разпад на старите ценности и ни подсеща за необходимостта да обменяме, да даваме, да се раздаваме, да се разделяме, да се освобождаваме… 
 За щастие Плутон (планетата на истината), в момента е в подкрепящ аспект към Новолунието, така че имаме шанс да прогледнем за неща, които за дълго време са ни се изплъзвали. Така че - нека сме отворени за новото, което идва в живота ни, нека се доверим, че животът е приготвил най-доброто за нас.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers