Априлското пълнолуние

Пълнолуние в Скорпион в 22.58 ч и лунно затъмнение в 5º Скорпион в 23.09 ч.Когато Затъмнението е Лунно, може да няма явни външни прояви, но вътрешните процеси са разтърсващи. Настроението ще е много променливо, ще се активират финансови проблеми, напрежението ще нарасне, може да се появят и неприятни новини. Приемайте всичко това философски, след време ще се окаже, че не всичко е чак толкова „страшно“!
Да се избягват трудните разговори, не влизайте в конфликти, пазете се от битови неуредици и наранявания, най-вече от огън и режещи предмети.
В този ден не се препоръчват: да се правят покупки, особено на скъпи вещи, да се установяват нови контакти, да се стартират нови начинания.
На пълнолуние се виждат резултатите от нашите действия през изминалите две седмици. Всичко сега сякаш оживява, това, което е било скривано до този момент или не е било забелязвано – сега става явно и видно от всички, онова, което е било „вътре“ излиза „отвън“. Самото лунно затъмнение като феномен подпомага приключването на даден житейски цикъл и етап от работа. То отбелязва завършека на някаква тема в живота,можем да очакваме раздвижване на страхове, и травми, които години са стояли скрити в подсъзнанието ни . Възможно е да открием причините за много от нашите модели на поведение, които до сега не сме могли да осъзнаем, след това с уважение да ги оставим зад нас, за да можем да живеем в настоящето.
Затъмнението се осъществява по оста на Телец-Скорпион. Добре е да се погрижим за тялото си, да му даваме чиста храна, масажи, пречистващи процедури, за да спомогнем трансформацията, която върви и на духовно и на физическо ниво.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers