Пълнолуние във Везни, 11.27часа, 27мартДнес е настъпва мартенското Пълнолуние-сигнал за настъпващата пролет.Природата се събужда след зимните студове.
Треви, цветя и билки започват да никнат, за да се превърнат в предвестници на настъпващата пролет.
Мартенското пълнолуние се свързва с надеждата за плодородие, растеж и прераждане!
Преминахме към доста солидно присъствие в знака Овен - Слънцето, Марс, Венера и Уран. Енергията на Овена е пробивна и иска да покорява нови територии.Луната е в отсрещния знак - Везни - символ на хармонията и сътрудничеството.Ще се чувстваме раздвоени между желанието за хармонични и романтични отношения с партньорите и в същото време ще имаме чувството че ни задушават със своето присъствие. Конфликта се подсилва и от активиране на квадрата между Уран и Плутон - внезапни събития, промени, трансформация. 
Не можем повече да си позволим да се плъзгаме по повърхността, нужна е все по-голяма осъзнатост и поемане на отговорност за собствения ни живот. Юпитер е в подкрепящ аспект към Пълнолунието, така че късметът ще е на наша страна и ще помага за разширяване на гледната ни точка. 
0 коментара:

Публикуване на коментар

Да сме здрави е най-големия дар

Да сме здрави е най-големия дар

Щастието в живота на хората не е привилегия, а е въпрос на личен избор. Мнозина търсят щастието вън от тях и не го намират, а ако го намерят, то е мимолетно и не е цялостно. Това е така, защото щастието се намира вътре в нас, във връзката с нашата истинска същност. Заобикалящият ни свят е отражение на нашето вътрешно състояние. Каквото е вътре, такова е и отвън. Когато човек преоткрие щастието вътре в себе си, тогава той го излъчва с цялата си същност и така той го проектира в живота си. Да бъдеш в хармония със себе си и със заобикалящата те среда е най-голямото щастие, което човек може да изживее тук на земята, но за да го постигне, е нужно да го заслужи със своите вяра, мисли и дела. Освободете се от всички рамки и ограничения и си позволете да погледнете на живота от високо. Това ще ви помогне да преоткриете щастието вътре в себе си.Followers